Andreea Bănică îmbracă din nou uniforma de pionier

De: Cătălina Matei / 29.04.2014, 13:00
Andreea Bănică  îmbracă din nou uniforma de pionier
Artista este invitata lui Toni Grecu miercuri, 30 aprilie, de la ora 20.30, la “Happy Show”-ul Serviciului Român de Comedie. Frumoasa interpretă va cânta cea mai recentă piesă, “Rupem boxele”, şi, alături de Gina Pistol, va redeveni... pionieră.

“A fost mişto la Serviciul Român de Comedie, m-am simţit foarte bine. Am şi cântat şi am interpretat şi un rolişor de pionieră alături de Gina şi de celelalte actriţe de la Serviciul Român de Comedie. Asta mi-a amintit de perioada şcolii generale, când am fost comandantă de grupă”, povesteşte Andreea.

Pentru că se va afla în platou la “Happy Show”, am întrebat-o pe Andreea când a fost ultima oară fericită. Răspunsul său a fost, cum altfel, legat de fetiţa ei, Sofia, care va împlini în curând cinci anişori. “Zilele trecute, Sofia mi-a făcut o felicitare, fără vreo ocazie specială, şi mi-a dăruit nişte inimioare roz pe care singură le-a decupat şi colorat. Asta m-a făcut fericită”, povesteşte cântăreaţa.

Cui îi dă pioniera Andreea Bănică raportul la Serviciul Român de Comedie, vedeţi miercuri, 30 aprilie, de la ora 20.30, la “Happy Show”, la Antena 1.