Andreea Bănică, îngrijorată. I s-au mărit sânii considerabil: “Aproape două mărimi la sutien” – FOTO

De: Cătălina Matei / 23.09.2016, 11:25
Andreea Bănică, îngrijorată. I s-au mărit sânii considerabil: “Aproape două mărimi la sutien” – FOTO
Andreea Bănică este înspăimântată de mărimea sânilor ei.

Graviduţa s-a îngrăşat până acum 9 kilograme, iar bustul e din ce în ce mai proeminent. Marea temere a vedetei este legată de bust, ea sperând ca acesta să revină la dimensiuni apropiate de cele iniţiale.

Andreea Bănică, goală! Fanii nu sunt impresionaţi: “Eşti ridicolă” – FOTO

“Sper din toată inima să nu am o problemă foarte mare la sâni, pentru că mi s-au mărit considerabil: aproape două mărimi la sutien. Sper să nu rămân aşa, nu îmi doresc să am sânii foarte mari. După ce am născut-o pe Sofia, într-adevăr sânii mei au rămas mai mari, sper ca acum să-mi revin”, a declarat, pentru libertatea.ro, Andreea Bănică.

Forme voluptoase! Andreea Bănică şi-a expus SFÂRCURILE ERECTE! Trece proba tricoului ud?

Andreea Bănică nu este adepta intervenţiilor estetice şi mizează pe naturaleţe. “Nu exclud asta, dacă o să am o problemă majoră, dacă eu nu sunt mulţumită cu mine. Nu ştiu dacă aş putea să accept, pentru că sunt o tipă care nu prea acceptă schimbările majore în viaţă în ceea ce priveşte imaginea. Sunt obişnuită cu mine aşa şi mi-ar fi destul de greu să ştiu că în corpul meu se bagă ceva străin şi să-mi pun silicoane. Mi-ar fi destul de greu, sincer. Dar, dacă ar trebui, poate o ridicare de sâni, depinde de situaţie, de cum o să arăt după aceea, de cum o să fie organismul meu, pielea”, a spus artista.

Foto Facebook

Andreea Bănică, în chiloţi! Fanii au criticat-o: “Ruşinos! Penibil!” – FOTO