Andreea Bănică: ”Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soţul meu şi tatăl copiilor mei”

De: Alexandra Necsoiu / 22.08.2017, 14:31
Andreea Bănică: ”Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soţul meu şi tatăl copiilor mei”
Andreea Banică şi Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani şi au doi copii Sofia Maria şi Noah Andrei.

Artista a povestit într-o postare pe blog despre povestea lor de dragoste.

Andreea Bănică, îngrijorată. I s-au mărit sânii considerabil: “Aproape două mărimi la sutien” – FOTO

Andreea Bănică, goală! Fanii nu sunt impresionaţi: “Eşti ridicolă” – FOTO

Forme voluptoase! Andreea Bănică şi-a expus SFÂRCURILE ERECTE! Trece proba tricoului ud?

Andreea Bănică şi-a umplut conturile. Câţi bani câştigă într-o săptămână? Încasări record

„M-am gândit să vă povestesc vouă, celor ce nu ştiaţi, cum m-am cunoscut cu Lucian şi am ajuns astăzi să avem o relaţie frumoasă şi 2 copii minunaţi!

Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord şi făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate şi noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit şi, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verişorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toţi dornici să ne facem iubiţi, iubite. Nici măcar nu ştiam să sărut şi mă simţeam super prost şi evitam să fiu sărutată de către verişorul lui Lucian. Ţin minte că îmi căzuse cu tronc şi îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieşeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoţiţi mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să îşi dea seama că de fapt el mă place mult şi îi tot băga „fitile” vărului lui pentru a renunţa la mine, deşi nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să ştie vărul lui, îmi aducea maimuţoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare şi îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câştige şi să mă facă să renunţ la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată şcoala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni şi jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învăţat să sărut şi unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoţie mare când îmi tremurau picioarele şi mâinile şi îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine? Şi da, s-a întâmplat să fiu sărutată şi cucerită de bărbatul vieţii mele.

Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soţul meu şi tatăl copiilor mei. Astăzi, după 23 de ani, sunt împreună cu „acelaşi iubit”, Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc şi că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria şi Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele şi inocenţa lor”, a scris Andreea Bănică pe blogul ei.