Andreea Berecleanu, în rol de producător pentru o emisiune despre frumuseţe

Apropo.ro / 02.03.2015, 12:00
Andreea Berecleanu, în rol de producător pentru o emisiune despre frumuseţe
Din 2 martie, de luni până vineri, la finalul Observatorului Matinal, Antena 1 va avea o noua emisiune despre frumuseţe. Este vorba despre un proiect special, Estetica Premium by Andreea Berecleanu.
Pasionată de tot ce înseamnă tehnici de medicină estetică, lifestyle şi frumuseţe, vedeta Antena 1 trece pentru prima oară în postura de producător. „Acum un an am demarat proiectul Estetica Premium. În luna septembrie a apărut portalul de sănătate şi frumuseţe www.esteticapremium.ro, sursa de încredere pentru toate femeile care doresc să cunoască, să afle, să citească, să descopere! Toate informaţiile vor ajunge acum şi pe tv. Luminile se vor aprinde de luni, la 7.50 dimineaţa, la Antena 1! “Este darul meu pentru voi!”, a declarat Andreea Berecleanu.
 
Proiectul „Estetica Premium by Andreea Berecleanu” va fi prezentat în fiecare dimineaţă de luni până vineri de Ana Maria Gheorghe şi Anamaria Stancu Ionescu, vedetele Observator.
 
Foto: Antena 1
 
„Estetica Premium este cel mai nou proiect în care m-am implicat 100%. Aici învăţăm împreună cum să rămânem tineri, frumos, dar mai ales sănătoşi. Sunt fericită că pe toţi cei implicaţi în acest proiect îi cunosc deja. Suntem o gaşcă faină şi mă bucur că pot să fac echipă bună cu Ana Gheorghe şi în acest proiect, nu doar la meteo”, a declarat Anamaria Stancu Ionescu.
 
„Propunerea Andreei Berceleanu de a face parte din echipa Estetica Premium mă onorează. Întotdeauna am fost preocupată de viaţa sănătoasă şi îmi place să fiu la curent cu toate noutăţile din domeniu. Cu acest proiect asta vom face: vom prezenta telespectatorilor tratamente super moderne, reţete din restaurantele de top, sfaturi de la specialişti în estetică, alimentaţie, decoraţiuni, vom arăta că şi în România sunt mii de posibilităţi de a avea grijă de trupurile şi sufletele noastre pentru că avem la îndemână soluţii de top”, a declarat Ana Maria Gheorghe.