Andreea Esca. APROPO, azi am chef de…

De: Cătălina Matei / 30.07.2014, 09:00
Andreea Esca. APROPO, azi am chef de…
O tură cu rolele prin parc? Sună bine! O îngheţată cu aromă de mango şi topping de caramel? Yammiii! O după-amiază, în şezlong, la malul mării? De vis! Un salt cu paraşuta? Palpitant! O ieşire cu prietenii la bere, în Centrul Vechi? Minunat! Hai să vedem de ce au chef azi vedetele noastre…

Prezentatoarea Ştirilor PRO TV se declară dependentă, definitiv şi iremediabil, de soare şi de mare. Prin urmare, pentru vacanţa de vară, Andreea Esca alege întotdeauna destinaţii însorite.

De ce ar avea chef azi? ”Soare, mare, masaj şi o carte bună. Ador vara şi marea. Fără munte aş putea trăi, dar fără mare nu. Aşa că profit de fiecare secundă sărată a apei şi de fiecare rază de soare. Apoi, recunosc că îmi place mult să beneficiez de un masaj bun. De preferat Thai … Să mă întindă din toate încheiuturile o thailandeză mică, dar cu forţă. Şi apoi să fac şi un masaj de relaxare cu uleiuri frumos mirositoare. După toate acestea, să mă întind pe un şezlong şi să citesc o poveste captivantă”, povesteşte vedeta PRO TV.