Andreea Esca, vacanţă romantică alături de soţ

Apropo.ro / 13.05.2013, 11:02
Andreea Esca, vacanţă romantică alături de soţ
În săptămâna de dinainte de Paşti, prezentatoarea Ştirilor PRO TV a petrecut câteva zile superbe în Grecia, alături de şoţul său.

“Nu mai fuseseram niciodată în Santorini( sau Thira cum îi spun grecii)  dar îmi doream să ajung într-un loc anume de acolo, despre care citisem într-o revistă în urmă cu mulţi ani. Cum copiii erau şi ei în vacanţă, la bunicii lor, la Paris, am hotărât să merg cu Alex aici şi pot să spun că au fost chiar nişte zile de odihnă totală. Ne-am plimbat, am făcut plajă, am dormit şi am mâncat bunătăţi tradiţionale: peste, tzatziki, salată grecească… Peisajul acela cu case albe sculptate în stânci deasupra mării, îţi taie respiraţia. Nu-ţi vine să crezi că întreg locul este de fapt ce a rămas în urma unei enorme erupţii vulcanice de acum peste 3 mii de ani. Apa mării în această perioadă era un pic cam rece, dar n-am rezistant să nu ne aruncăm de pe nişte stânci. Pe timpul verii însă, există multe excursii direct din Bucureşti către insulă, organizate de multe agenţii de la noi. Cred că merită să vă interesaţi din timp, pentru că nu o să vă pară rău.”

 

Nu-i lipseşte niciodată din bagaj

Loţiunea solară cu factor 50 pentru faţă,  uleiul de corp, costumul de baie, pălăria de paie din colecţia România by Ivan Patzaikin, ochelarii de soare, telefonul, pixul pentru scris vederi şi calculatorul pentru a fi la curent cu viaţa de pe continent:-). „Kalo Taxidi”, aşadar! Adică, drum bun!