Andreea Joiţa se declară dependentă de schi nautic

De: Cătălina Matei / 05.07.2014, 09:00
Andreea Joiţa se declară dependentă de schi nautic
Prezentatoarea rubricii Horoscop de la Observatorul Antenei 1 a petrecut o vacanţă relaxantă, în Grecia, alături de Matei, iubitul ei, dar şi de gaşca lor de prieteni.

“Vacanţa de vară înseamnă  pentru mine mare şi, implicit,schi nautic. Am aşteptat cu nerăbdare venire verii pentru a mă putea bucura de pasiunea mea în ceea ce priveşte sportul. Schiul nautic mă relaxează de  minune”, declară vedeta.

Deşi plecarea din Bucureşti a fost cu peripeţii,  ea a rămas optimistă: “Zborul nostru a fost amânat câteva ore  pentru că era furtună mare în Bucureşti, dar  mie îmi place ploaia, nu m-am supărat pe ea că mi-am  început vacanţa aşteptând ore pe aeroportul din Otopeni”, adaugă  printre zâmbete, Andreea.

Foto: Antena 1

De altfel, schiul nautic nu este singurul sport pe care vedeta Antenei 1 îl adoră. A făcut gimnastică şi tenis de performanţă. Iar în prezent aleargă, are ore de aerobic şi face şi caiac canoe.

Foto: Antena 1

Iar silueta şi-o menţine cu o alimentaţie sănătoasă. “Carnea este substituită de ciuperci, năut, linte, iar pofta de dulce mi-o potolesc fie cu fructe, fie cu batoane bio de cocos şi sirop de orez sau cu o bucăţică de ciocolată neagră fără zahăr”, a declarat prezentatoarea rubricii ”Meteo” de la Observator pentru csid.ro.