Andreea Mantea, desfiinţată: „Aş călca-o cu maşina pe dinţi…!”

De: Mioara Tronaru / 22.10.2013, 09:46

Andreea Mantea, desfiinţată:
O nouă ceartă cu iz de telenovelă are loc în showbiz-ul românesc.


Deşi nu mai este cu Ştefan Stan, Andreea Mantea are acum ceva de împărţit cu mama acestuia.

Mihaela Soare, mama artistului, a iesit la atac si a facut-o cu ou si cu otet pe Andreea Mantea.stefan stan Andreea Mantea, la cutite cu mama lui Stefan Stan!
“Femeia asta este falsa si mincinoasa. M-a injurat si m-a blestemat pe la toate colturile. Andreea nu iubeste pe nimeni, doar pe ea! Nici vorba de iubire pentru fiul meu”, a spus mama lui Stefan Stan pentru emisiunea “La Maruta”.

De cealalta parte, Andreea Mantea se apara.
“Mi-e foarte greu sa ma controlez sa nu plang. Mi-a spus in fata ca nu ma suporta. Cand am intrat pentru prima data la ea in casa, mi-a zis sa ii las baiatul in pace. De fapt, ea este cea care m-a injurat si m-a blestemat. Nu cred ca exista un om normal care sa vorbeasca asa! Poate doar la periferia Bucurestiului. Eu cu ea niciodata nu am vorbit  pentru ca nu stia altceva sa faca decat sa ma certe. Ma facea cu ou si cu otet… asa… fara motiv”, a spus Andreea Mantea la emisiunea mondena de la Pro TV.

Scadalul nu se încheiat. Mirată de declaraţiile fostei iubite a lui Stan, jurnalista Mara Bănică s-a declarat revoltată de modul în care bruneta vorbeşte despre o femeie de 70 de ani şi a făcut-o pe aceasta cu ou şi cu oţet.. „Ma uit la cum o face Mantea pe mama lui Stefan Stan. Personal as calca o cu masina pe dinti, sa i indrept instantaneu. Isi permite o borfelina tarata de jumatate de Bucuresti sa jigneasca o femeie de 70 de ani in halul asta? Dar atata vreme cat Mantea o bate pe mama ei, ce pretentii sa am sa respecte familia cuiva?”, a scris Mara Bănică.