Andreea Mantea îl înlocuieşte pe Bogdan Vlădău la ”Burlacul”

De: Cătălina Matei / 10.09.2014, 10:49
Andreea Mantea îl înlocuieşte pe Bogdan Vlădău la ”Burlacul”
Dacă până acum show-ul “Burlacul” de la Antena 1 a avut ca prezentatori doar reprezentanţi ai sexului masculin, iată că producătorii emisiunii au ales o femeie drept amfitrioană pentru noul sezon.

Timp de cinci sezoane, ”Burlacul” a fost prezentat de Cătălin Botezatu (4 ani) şi Bogdan Vlădau (1 an), însă producătorii au decis să încalce regulamentul show-ului, pentru următoarea ediţie.

Conform wowbiz.ro, o sursă din echipa emisiunii de la Antena 1 a dezvăluit că Andreea Mante îi va locul lui Bogdan Vlădău, în noul sezon.

Foto: Antena 1

„Nu au găsit nicio vedetă care să se muleze perfect pe acest proiect. S-a ajuns în situaţia ca sezonul 6 să fie prezentat de o femeie. Şi asta în ciuda faptului că regulamentul internaţional prevede că prezentatorul de la „Burlacul” să fie o vedetă de gen masculin şi niciodată, dar niciodată, acest format nu a fost prezentat de o femeie. Surpriza cea mare a avut loc în urmă cu câteva zile, când producătorii au decis să o aleagă pe Andreea Mantea să prezinte sezonul următor. S-a optat pentru ea pentru că vine în spate cu publicul ei din emisunea şi este apreciată pentru calitatiilor sale de a se înţelege cu reprezentanţii sexului opus”, a declarat sursa respectivă.