Andreea Mantea, în război cu familia fostului iubit!

Apropo.ro / 17.02.2015, 14:39
Andreea Mantea, în război cu familia fostului iubit!
Andreea Mantea s-a despărţit de tatăl copilului ei, luptătorul Cristi Mitrea şi fostul concurent de la “Burlăciţa”. Vedeta este acum în război cu familia fostului iubit, dar şi cu fratele acestuia. Scandalul este la început şi stă să izbucnească.
Dacă până acum nu a făcut declaraţii despre relaţia pe care a avut-o cu tatăl copilului ei, Andreea Mantea a început deja să vorbească. Motivul de la care au pornit neînţelegerile se pare că ar fi faptul că familia fostului iubit al vedetei nu îşi doreşte acest copil, iar Andreea şi fratele lui Cristi Mitrea se atacă de la distanţă.
 
„Dacă frate-miu se hotărăşte să zică ceva, atunci o să spun şi eu. Acum noi trebuie să ne apucăm de valuri. Ştii cum e cu prostul care aruncă piatra şi alţii…”, a spus fratele lui Mitrea, fostul solist al trupei Ro-Mania, contactat fiind de Antena 1.
 
Foto: Facebook
 
„Sper să nu am ocazia să vorbesc vreodată. Am înţeles, familia lui nu îşi doreşte acest copil. Până acum am tăcut din bun-simţ, faţă de părinţii lui. Dacă m-aş apuca eu să vorbesc, nu ar ieşi bine, ştiu asta şi părinţii lui, şi fratele lui. Nu înţeleg de unde şi până unde îşi permite să facă astfel de afirmaţii, nu a stat în casă cu noi fratele lui. De ce îşi permite el să mă ameninţe pe mine?”, a reacţionat Andreea Mantea.
 
„Să se gândească la un lucru: pe lângă că sunt însărcinată, sunt o femeie care a suferit foarte mult din cauza familiei. Şi-a dorit să facă parte din lumea despre care zice că nu îi place. El (n.r. fostul ei partener) a vrut, nu l-a împins de la spate. Acum şi-a dat seama că nu îi place şi a decis să se retragă, dar a fost alegerea lui. Dacă vrea circ, o să aibă circ”, a ameninţat Mantea, care prezintă acum emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”,  de la Antena 1.