Andreea Mantea prezintă „Petrecerea Burlăciţelor” la Antena Stars

Apropo.ro / 25.07.2014, 12:47
Andreea Mantea prezintă
Şarmul vedetei nu a putut trece neremarcat aşa că i-a adus Andreei Mantea una dintre cele mai fierbinţi emisiuni ale acestei veri.
Show-ul „Burlăciţa” i-a prins bine Andreei  Mantea. Vedeta s-a descurcat de minune aşa că a primit acum propria emisiune estivală pe care o va prezenta, începând din 3 august , la Antena Stars.
 
Foto: Facebook
 
Şi tot despre… burlăciţe este vorba! Emisiunea pe care Andreea Mantea o va prezenta la Antena Stars se numeşte „Petrecerea Burlăciţelor” şi are toate ingredientele necesare pentru a ridica audienţa, potrivit spynews.ro.Femei frumoase, mare şi multă distracţie!
 
Foto: Spynews.ro
 
„La Antena Stars am fost de mai multe ori în postura de invitată, dar şi de moderator. Atunci când colegul meu Mihai Morar a fost bolnav, i-am ţinut locul şi pot spune că mi-a plăcut foarte mult. Abia aştept să merg la mare împreună cu fetele şi să ne distram pe cinste. Apropo… cine vrea sa fie alături de noi este binevenit. Urmăriti promo-urile şi aşa veţi putea afla unde ne gasiţi în fiecare seară. Dacă sunteţi singuri, dornici de distracţie nebună şi gata de orice provocări ne vom potrivi de minune”, a declarat Andreea, în exclusivitate pentru spynews.ro.