Andreea Marin: “Îl voi susţine pe Ştefan până când nu voi mai respira”

Apropo.ro / 01.02.2013, 11:34
Andreea Marin: “Îl voi susţine pe Ştefan până când nu voi mai respira”
Recent, Andreea Marin a acordat un interviu Roxanei Iliescu, difuzat de Look TV. Vedeta a vorbit mult despre relaţia pe care o are cu presa, despre aşa zisul său război cu ziariştii, despre legătura frumoasă care rămâne între ea şi Ştefan Bănică după despărţire, dar şi despre felul în care Violeta, fiica lor, trece peste divorţ.

Deşi nu consideră că a fi paparazzo este o meserie, Andreea mărturiseşte că nu are nimic împotrivă să fie surprinsă de aceştia, atâta vreme cât este un om care nu face nimic rău, însă devine revoltător “în momentul în care mă agresezi, intri în spaţiul meu privat; n-ai voie să te apropii de mine, conform legii, de la o anumită distanţă, n-ai voie să faci asta, darămite să te urci pe maşină şi să dai cu pumnii în ea. Nu există nicio scuză!” Întrebată dacă vor urma şi alte procese cu jurnaliştii, aceasta a spus că nu vrea să anticipeze, dar că analizează varianta la modul cel mai serios, deoarece nu poate permite să îi fie încălcat un drept fundamental. Marin a mai punctat că ea e singura care alege cum trăieşte şi când să vorbească despre viaţa sa privată: “nici măcar tatălui meu, omul pe care îl iubesc, cum să spun, ca pe lumina vieţii mele, nici tatălui meu nu pot să spun că îi las libertatea de a decide cum să-mi trăiesc eu viaţa.”

Referindu-se la cum şi-a trait relaţia cu Ştefan Bănică, vedeta a ţinut să menţioneze că nu a fost vorba neapărat de discreţie, cât de faptul că ei au ştiut să aranjeze lucrurile în aşa fel încât să rămână prieteni buni, “să avem o relaţie frumoasă, pentru copilul nostru. Se poate întâmpla în viaţă să te desparţi, chiar dacă mai există iubire, pentru că eu nu pot spune că în sufletul meu s-au şters sentimentele, se poate să te desparţi pentru că realmente ai opinii diferite pe nişte teme pe care le consideri fundamentale, dar în acelaşi timp, să ai educaţia, deschiderea, mintea de a vedea ce ai construit bun şi de a vrea să păstrezi ceea ce e bun şi să ai o relaţie frumoasă în continuare. (…) Nu o să mă auziţi vorbind urât de omul care e şi tatăl copilului meu, dar înseamnă şi 7 ani din viaţa mea. Nu o să mă auziţi, oricât aţi insista. Chiar şi bătând cu pumnii în maşina în care sunt.”

Cu multă admiraţie, Andreea a vorbit şi despre artistul Ştefan Bănică: “tocmai pentru că am stat lângă acest om în toţi aceşti ani şi am văzut ce înseamnă să dublezi talentul cu o dăruire şi cu o muncă extraordinare, cu imaginaţie, cu un consum de energie extraordinar, pot spune că îşi merită fiecare bătaie de inimă din partea admiratorilor lui şi că îl voi susţine până când nu voi mai respira. (…) Îl voi susţine oricum, indiferent că vom mai lucra sau nu împreună, indiferent că e vorba sau nu de concerte, se pot ivi ocazii diferite, fiecare dintre noi face mai multe lucruri, îl voi susţine pentru că eu cred în el ca artist, sunt 100%  convinsă de meritul pe care îl are şi că succesul lui nu este unul efemer.”

Deşi un capitol foarte delicat – cum trec copiii peste divorţul lor – Andreea a abordat şi acest aspect cu aceeaşi seriozitate: “Sigur că un divorţ poate fi traumatizant în primul rând dacă părinţii nu reacţionează în sprijinul copilului. Însă, în cazul copilului nostru, lucrurile din acest punct de vedere au fost tratate cu foarte multă înţelepciune, fetiţa noastră nu suferă din cauza noastră, asta pot să vă spun foarte simplu, direct şi clar. Dar a suferit şi a pus foarte multe întrebări când s-a văzut atacată de oameni pe care nu-i cunoaşte, fotografiată cu blitzuri, cu zgomote, cu ţipete, cine să înţeleagă aşa ceva? Sincer, nici mie nu mi-a fost prea uşor, deşi sunt trecută prin multe. Da, ăsta a fost un moment foarte greu pentru ambii copii, nu doar pentru ea, pentru că frăţiorul o aştepta acasă şi au sfârşit prin a plânge unul în braţele celuilalt, o imagine care pentru noi ca părinţi n-a fost deloc una comodă”, a concluzionat vedeta.