Andreea Marin, pe coperta aniversară a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”

De: Pusa Toader / 01.11.2014, 07:00
Andreea Marin, pe coperta aniversară a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”
Revista “Ce se întâmplă, doctore?” împlineşte nouă ani, ocazie perfectă pentru a lua pulsul vieţii echilibrate a Andreei Marin. Aceasta a făcut din sănătate o prioritate şi astăzi împărtăşeşte tuturor experienţele sale valoroase.

Andreea Marin declară că detoxifierea i-a schimbat viaţa în bine: deşi mănâncă în mare parte raw-vean, nu-şi refuză din când în când plăcerile culinare. “Sucul care conţine ananas, ghimbir, busuioc şi tărâţe de psyllium este sănătos, natural, intensifică arderile, ajută digestia, este gustos şi, datorită târâţelor, este foarte săşios. Cu cât bei mai mult zilnic, cu atât mai bine îţi ajuţi corpul să elimine toxinele şi să funcţioneze corect” recomandă Andreea Marin în numărul de noiembrie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. care a apărut vineri pe piaţă.

Din aceeaşi ediţie a publicaţiei, cititoarele pot afla cum funcţionează terapiile cu lumină pentru regenerarea pielii, care sunt cele mai cerute intervenţii estetice, cum se asortează vinurile cu diverse mâncăruri şi ce părere au nutriţioniştii despre consumul de alge.

 

În plus, un subiect fierbinte dezbătut pe larg porneşte de la întrebarea “De ce ucide mariajul sexul?”