Andreea Marin, vacanţă romantică în Portugalia

Apropo.ro / 08.01.2015, 16:11
Andreea Marin, vacanţă romantică în Portugalia
După un an plin, Andreea Marin şi-a făcut cadou o mult aşteptată vacanţă. Vedeta se află acum în Portugalia, la Lisabona, în compania soţului său, Tuncay Ozturk, acolo unde se bucură de o vreme mai prietenoasă şi caldă, cu mult soare.
Foto: Facebook
 
Cei doi soţi se simt bine în vacanţă, sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi se bucură unul de prezenţa celuilalt. Şi pentru că radiază de fericire, vedeta a vrut să împărtăşească acest lucru şi cu fanii săi de pe Facebook, postând pe reţeaua de socializare, pe lângă pozele din vacanţă, şi un selfie alături de jumătatea ei, medicul turc. 
 
Foto: Facebook
 
 
Cum va da jos kilogramele acumulate de  sărbători?
 
 
Andreea Marin nu şi-a refuzat nicio plăcere culinară de sărbători, aşa că le-a mărturisit fanilor săi că s-a îngrăşat două kilograme. Iată cum va scăpa de ele! 
 
Foto: Facebook
 
“Pentru că am fost întrebată direct câte kilograme am acumulat şi cum voi scăpa de ele, răspund fără ocolişuri: două kilograme, în condiţiile în care am o viaţă echilibrată pe tot parcursul anului, bazată în proporţie de 80% pe hrana sănătoasă, mişcare, detoxifiere o dată la 6 luni. Chiar dacă nu mi-am refuzat nici plăcintele, nici cozonacul, sărmăluţele sau piftia, am avut grijă ca moderaţia să fie în continuare un principiu de bază pentru mine. În acest fel, două kilograme în plus nu sunt o mare problemă şi pot reveni la regimul de viaţă sănătos mult mai uşor, fără să fi simţit că îmi refuz plăcerile culinare ale sărbătorilor”, spune vedeta.
 
Foto: Facebook
 
“Ce fac eu, am fost întrebată, pentru a reechilibra balanţa? În primul rând revin la regula 80% hrană cât mai sănătoasă, fără chimicale, bazată pe plante verzi, legume şi fructe, şi credeţi-mă că se poate găti minunat în acest fel. 20% înseamnă abaterile de la regulă, astfel încât îmi permit din când în când şi o bucată de carne fragedă, brânzeturile preferate sau alte bunătăţi. Evit cât pot de mult zahărul şi făinoasele, chiar dacă nu le exclud 100%, deşi am voinţa să o fac la nevoie. În al doilea rând, revin la diversele forme de mişcare ce-mi plac, ţinând cont de faptul că am 40 de ani, deci disciplina este foarte importantă, dar în acelaşi timp mi-am demonstrat deja că această vârstă poate fi trăită mai frumos decât la 20!’, a mai mărturisit Andreea Marin.