Andreea Raicu, despre depresie: „Am fost acolo şi ştiu cât de greu e”

De: Nicoleta Nicolae / 28.04.2015, 11:10

Andreea Raicu, despre depresie:
Andreea Raicu a mărturisit că a trecut prin momente grele de depresie.


Despre stările respective a vorbit deschis vedeta într-un material pe care l-a postat pe blogul ei personal.

„Nu foarte multe persoane au curaj să vorbească despre depresie şi o ascund sperând că va trece… Nu, nu trece de la sine, e o boala ca oricare altele şi are nevoie de tratament!”, le-a mărturisit Andreea Raicu prietenilor săi virtuali.

„Vă spun din proprie experienţă: am trecut prin foarte multe momente grele, momente care acum mă ajută să îi înţeleg pe cei care suferă de depresie. Am fost acolo şi ştiu cât de greu e. Mai ales că ea survine unui apogeu: de cele mai multe ori, exact după ce am reuşit să ajungem în vârful muntelui, unde cei din jurul nostru ne spun că vom găsi un cufăr cu minuni, o lampă din care vom scoate soluţiile tuturor problemelor, picăm abrupt în prăpastia depresiei.

Pentru că am luptat să ajungem la nişte împliniri pe care nu ni le doream cu adevărat, dar le-am adoptat pe nemestecate, împrumutându-le cu titlul de valoarea absolută de la cei din jur. Pentru că am intrat într-o competiţie- cine e cel mai frumos, cel mai bogat, cel mai deştept, cine are cele mai frumoase selfie-uri, cine are cele mai multe like-uri, cine manaca mai puţin, cine are gambe mai subţiri, cine are zece copii, cine a îmbrăcat mai multe rochii de mireasă, cinea … în fine, totul, totul e o competiţie”. a explicat vedeta pe blogul său.