Andreea Raicu face haine pentru fetiţe

Apropo.ro / 16.06.2013, 09:00
Andreea Raicu face haine pentru fetiţe
Putem spune că vedeta Prima TV a dat în mintea copiilor, căci Andreea a lansat săptămâna trecută prima colecţie de haine pentru fetiţe, în colaborare cu magazinul online Designers for Kids.

Piesele dedicate micilor fashioniste, rochiţe, fuste şi sacouri, sunt moderne, elegante şi lejere, fiind realizate din materiale naturale şi confortabile. “M-au inspirat materialele fine şi fluide şi am ales să folosesc bulinele pentru că mi se par cele mai vesele motive pentru fetiţe. Nu le-am ales numai pentru că sunt la moda, ci şi pentru că în amintirile mele, copilăria este strâns legată de rochiţele cu buline pe care le purtam cu atâta bucurie. Pentru mine, bulinele au rămas asociate în mod direct cu veselia, joaca, gingăşia, fineţea. Cred că reprezintă feminitate şi recunosc că îmi place să văd fetiţe îmbrăcate frumos, cochete şi atente încă de mici la hainele pe care le poartă“, a declarat Andreea pe site-ul său.

Proiectul are şi o latură umanitară. Astfel, o parte din suma plătită pentru fiecare articol vestimentar cumpărat va fi folosită pentru a îmbrăca puştani mai puţin norocoşi.