Andreea Raicu, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de august

De: Nicoleta Nicolae / 10.08.2015, 11:00
Andreea Raicu, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?” de august
Andreea Raicu a pozat în costum de baie pentru numărul de august al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România şi a dezvăluit pentru “Ce se întâmplă, doctore?” care este dieta ei preferată, cea care o ajută să-şi menţină greutatea optimă.

“Regimul meu se bazează pe legume, cereale, seminţe, peşte. În ultima perioadă am exclus ouăle şi lactatele. Dar cel mai important e că îmi ascult corpul. Astfel simt când am nevoie de ceva sau e un dezechilibru în corpul meu şi îi dau ceea ce îşi doreşte. Nu am făcut niciodată o extremă din meniul meu. Am învăţat cu timpul că dacă te porţi frumos cu corpul şi el răspunde la fel. Astfel, sunt chiar şi moment, o dată, de două ori pe an când mănânc chiar şi carne. Efectiv simt că am nevoie să fac asta şi nu mă forţez să refuz ceva care îmi ajută corpul. De fapt, extremele sunt cele care ne dăunează cel mai mult! Fiind foarte atentă la reacţiile pe care le am la ceea ce mănânc am ajuns să am mai multă energie, o piele care arată mai bine, să nu am celulită şi nici tenul tern, obosit şi încărcat. Şi cel mai important, nu mă simt niciodată vinovată pentru nimic chiar dacă uneori mi se face poftă de cartofi prăjiţi, prăjituri sau mai ştiu eu ce” mărturiseşte Andreea Raicu în numărul de august al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” care a apărut astăzi pe piaţă.

Din acest număr, nu lipsesc experienţele inedite ale echipei revistei care a testat genele false, oja neon, artele marţiale, dar şi o sesiune de cooking sănătos. De asemenea, medicul Mihaela Bilic explică pe larg cititoarelor de ce nu recomandă curele de slăbire, iar dermatologul Ioana Silvia Simian trece în revistă toate metodele de revigorare a pielii după expunerea la soare.