Andreea Raicu pleacă de la Prima TV

Apropo.ro / 16.12.2014, 18:21
Andreea Raicu pleacă de la Prima TV
Colaborarea Andreei Raicu cu Prima TV a ajuns la sfârşit! După ce în ultimii 14 ani a fost vedeta postului, Raicu a decis să se despartă de televiziunea în cauză, deoarece „politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele” şi cu planurile ei de viitor.
Andreea Raicu şi-a anunţat despărţirea de Prima TV şi pe pagina sa de Facebook. Cât timp a lucrat la televiziunea deţinută în prezent de Cristian Burci, Raicu a prezentat formate importante precum “Big Brother”, “Megastar” şi “Reuniunea de clasă”.
 
 
Foto: Mediafax Foto
 
 
„Politica de programe a postului nu mai corespunde cu lucrurile pe care mi le doresc în acest moment. În acelaşi timp, faptul că niciunul dintre proiectele pe care mi le-au propus nu au mai reprezentat o provocare a fost decisiv. Pentru mine televiziunea nu e doar o ocazie de a apărea pe micul ecran. Nu-mi doresc să fiu la televizor doar de dragul de a fi văzută”, a declarat Andreea Raicu, în exclusivitate, pentru Paginademedia.ro.
 
„Contractul meu cu Prima TV este în derulare până la finalul anului, când am convingerea că se vor stinge şi obligaţiile financiare”, a mai adăugat vedeta.