Andreea Raicu susţine campania proadopţie

Apropo.ro / 16.10.2013, 13:00
Andreea Raicu susţine campania proadopţie
Andreea Raicu, Radu Beligan şi Dan Amariei şi-au împrumutat vocea unor maidanezi.

Vedeta Prima TV Andreea Raicu, marele actor Radu Beligan, Dan Amariei, Alexandra Laura Badea şi Alin Marghidanu şi-au împrumutat vocile unor maidanezi carismatici şi amuzanţi pentru o campanie proadopţie, realizată de organizaţia Adoptă căţei.

„Câinii de rasă au pedigree, cei de pe stradă au CV” este o campanie menită să încurajeze adoptarea câinilor din adăposturi.

Andreea i-a împrumutat vocea lui Lady, simpatica profesoară de limbi străine. În campanie mai sunt prezentaţi şi Sherlock, un investigator redutabil, Romica, meteorologul de serviciu, Schwarzi, instructorul de fitness şi Bobiţă, ghidul turistic.

“Să fiu vocea unui căţel a fost o bucurie pentu mine, dar şi un mesaj pe care am vrut să îl transmit iubitorilor de animale: avem nevoie de afecţiunea lor la fel de mult cât ei au nevoie de cineva care să îi protejeze. Efi, căţelul meu, îmi dovedeşte în fiecare zi cât de recunoscător poate fi un patruped salvat şi ce bucurie este să ai în casă un animal care te iubeşte necondiţionat. A fost un căţel cu probleme, avea o hernie şi o malformaţie la picioruş şi nimeni nu îl vroia. Cu multă grijă şi dragoste este acum un căţel fericit. Adoptă un căţel şi, în felul acesta, vei aduce bucurie în familia ta şi vei ajuta şi la soluţionarea unei probleme extrem de grave, cea a câinilor abandonaţi”, spune Andreea Raicu. Campania a fost realizată de Adoptă Căţei, organizaţie care te ajută să adopţi căţei fără stăpâni nu doar din Bucureşti, ci din toată ţara.