Andreea Tonciu: “Îmi doresc un bărbat ca Ronaldo, dar să nu fie fotbalist!”

Apropo.ro / 06.05.2013, 08:00
Andreea Tonciu: “Îmi doresc un bărbat ca Ronaldo, dar să nu fie fotbalist!”
De când face parte din echipa Kanal D, fiind unul dintre ajutoarele lui Cove în emisiunea “Jumătatea mea ştie”, Andreea Tonciu radiază. Dacă din punct de vedere profesional totul merge bine pentru frumoasa brunetă, Tonciu ne-a dezvăluit că îşi doreşte acum un iubit cu bani care să semene cu Ronaldo, dar să nu fie fotbalist!

Andreea Tonciu

– Cum ai ajuns în această emisiune? Ai fost la un casting? Ai primit un pont?
M-au sunat oamenii responsabili de acest proiect din Kanal D şi mi-au propus acest rol, iar eu l-am acceptat cu mare drag.

– Cum vă înţelegeţi?
Eu zic că ne înţelegem bine, colegii mei sunt foarte drăguţi şi de fiecare dată filmările şi repetiţiile sfârşesc într-o criză generală de râs, semn că avem acelaşi scop şi anume să molipsim lumea cu buna dispoziţie.

– Vă mai ciondăniţi?
Ne mai jucăm, nu pot să spun că ne ciondănim. Sunt bucuroasă că nu există tensiuni între noi.

– Cum l-ai ajutat până acum pe Cove? Sau mai rău l-ai încurcat?
Cred că l-am încurcat de câteva ori, dar Cove nu s-a supărat, a ştiut că nu am făcut-o cu intenţie, însă au fost dăţi când i-am fost de mare ajutor. Rolul meu şi al lui Iftimoaie e să-i ajutăm pe concurenţi, aşa cum ştim noi, câteodată mai bine, câteodată mai puţin bine.

– Ce înseamnă pentru tine emisiunea asta din punctul de vedere al carierei?
Sunt foarte fericită şi chiar îmi doream să fac parte dintr-un proiect aşa important. Mă bucur că cei de la Kanal D s-au gândit la mine. Oricum, acolo sus cred că e cineva care mă iubeşte şi care este mereu alături de mine.

– Vizezi o carieră în tv?
Eu visez, dar nu ştiu dacă o să şi reuşesc.

– Cu cine ai petrecut Paştele?
De Paşte am fost  singură, părinţii mei au plecat într-o vacanţă, prietena mea cea mai bună a venit la mine pentru că nu vreau să dorm singură.

– O ajuţi pe mama ta în bucătărie?
Ştiu să gătesc, dar când e vorba de pregătitul mesei pentru sărbători importante nu mă bag. O las pe mama să ne delecteze cu toate bunătăţile pe care numai ea ştie să le facă.

– Ce cadou îţi doreşti?
Îmi doresc multă iubire şi un bărbat cuminte care să ştie să mă iubească.

– Ce calităţi trebuie să aibă?
Să fie cuminte, să aibă simţul umorului, să fie mai mare ca mine,  să am ce învăţa de la el, să fie înalt, frumos, să semene cu Ronaldo şi să aibă bani, logic. Nu vreau să fie fotbalist!

– Cât de geloasă şi posesivă eşti?
Sunt foarte geloasă şi posesivă când iubesc. Dacă nu iubesc, nu am nicio treabă.

– Te mai curtează şi alţi fotbalişti?
Prefer să mă abţin.

– Cum te-a pedepsit până acum mama ta?
Nu m-a pedepsit de mult pentru că sunt mare şi nu am mai făcut prostii, dar când eram mică pedepsele erau de două trei ori pe săptămână.

Dana Popa