Andrei Aradits a făcut 18 tăvi de ciocolată de casă

Apropo.ro / 25.09.2014, 11:13
Andrei Aradits a făcut 18 tăvi de ciocolată de casă
Astăzi, Andrei Aradits, juratul de la “Te cunosc de undeva!”, îşi lansează blogul culinar www.singurcook.ro şi prima emisiune de divertisment în bucătărie. Şi pentru că vrea să fie o gazdă bună la eveniment, Andrei a pregătit pentru invitaţii săi 18 tăvi cu ciocolată de casă, la care a muncit până la ora 4 dimineaţa.
“10 kg de lapte praf, 10 kg de zahăr, 2 kg de cacao, 20 de pachete de unt, toate au fost transformate, în şase ore, în ciocolată. Soţia a avut maraton de spălat cratiţa şi tigaia de 10 ori. Cel mai bun lucru pe care ştiu să-l gătesc e ciocolata de casă. Cum să nu fac tot ce e mai bun pentru prietenii care vin la lansare? Singura obiecţie a venit din partea mixerului, săracul, care nu se aştepta la acest maraton de vâscozitate şi, la un moment dat, a dat semn că-şi dă duhul. Dar şi-a revenit când i-am promis că-l bag în emisiune”, ne-a povestit acesta.
 
Foto: PR Antena 1
 
„Singur Cook” este un proiect online ce va cuprinde un serial cu mai multe episoade de câte 10-15 minute fiecare, care prezintă într-un mod amuzant cum actorul învaţă să gătească după reţete dificile, în contrapartidă cu un bucătar profesionist. “Vreau să învăţ să gătesc eu. Ăsta e un blog cu peripeţii din bucătărie… cu aragazul meu vechi şi cu lingura mea de lemn”, mai spune Andrei.
 
Serialul său culinar este difuzat de platforma www.singurcook.ro, iar filmările au fost realizate după standardele şi rigorile televiziunii în bucătăria actorului dintr-un apartament din cartierul Colentina.