Andrei de la Alb Negru, de nerecunoscut

De: Nicoleta Nicolae / 09.05.2015, 10:00
Andrei de la Alb Negru, de nerecunoscut
Artistul îmbracă un costum sofisticat la “Te cunosc de undeva!”: “11 ore nu am băut apă, ca să nu fiu nevoit să merg la toaletă”.

Astăzi, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, în ediţia care va desemna cei patru finalişti ai celui de-al şaptelea sezon al show-ului, Andrei Ştefănescu şi colegul său, Kamara, de la Alb Negru, se vor transforma în Lady Gaga şi Elton John.

Pentru acest rol, Andrei a purtat un costum special, foarte sofisticat, şi pantofi cu tocuri de 20 de centimetri. “Am pus pe mine costumul încă de la repetiţii, de la ora 11.00, şi l-am dat jos abia la ora 22.00, când s-au încheiat filmările, timp în care nu am băut strop de apă, ca să nu fiu nevoit să merg la toaletă. Şi asta pentru că acest costum a fost foarte dificil de îmbrăcat şi, dacă l-aş fi dat jos pentru a merge la toaletă, riscam să-l rup”, ne-a povestit Andrei.

Nici în privinţa încălţărilor, situaţia nu a fost mai roz. 20 de minute s-a chinuit Andrei Ştefănescu să încalţe pantofii cu tocuri de 20 de centimetri. “Am degetele un pic mai groase şi, din cauza asta, nu-mi încăpeau picioarele în pantofi. În cele din urmă Liana, stilista emisiunii, a trebuit să-i taie la spate, iar eu mi-am uns degetele cu ulei, ca să alunece în interiorul pantofilor”, mai spune acesta.