Andrei Gheorghe, din nou „în aer” la ProFM!

Apropo.ro / 05.09.2014, 15:16
Andrei Gheorghe, din nou
Vocea pe care toţi românii o ştiu de la radio - Andrei Gheorghe - revine în difuzoare! Muzica mai jos, vorbele mai tare!
Vocea incofundabilă a lui Andrei Gheorghe va fi din nou prezentă în difuzoarele radiourilor, din 15 septembrie, între orele 6:30 şi 10:00. 
 
„Revin la postul care m-a consacrat, mă simt ca şi cum m-aş întoarce acasă după o lungă călătorie. Şi unde e cel mai plăcut loc, dacă nu acasă? Consider că fără radio, ar fi prea linişte în lume. Pentru mine, radioul este modalitatea de a interacţiona cel mai uşor cu o masă cât mai mare de oameni, având în vedere că radioul este omniprezent în viaţa cotidiană”, a declarat Andrei Gheorghe.
 
Foto: PR
 
Andrei Gheorghe a debutat în cadrul postului ProFM, în 1996, cu celebrul talk show „Midnight Killer”, producţie care a stabilit un record la nivel naţional: o emisie live de 24 de ore. Anul următor, mai exact pe data de 12 august 1997, a fost lansată emisiunea „13-14 cu Andrei”,  primul şi cel mai longeviv talk-show din rândul posturilor de radio comerciale.
 
Foto: PR 
 
Greeg şi Onuc rămân în echipa ProFM, Greeg făcând parte din echipa emisiunii matinale, iar Onuc rămâne gazda emisiunii de weekend Top 30 Airplay.