Andrei Ştefănescu a devenit tatăl unui băieţel, Ayan Andrei

De: Cătălina Matei / 27.02.2017, 14:32
Andrei Ştefănescu a devenit tatăl unui băieţel, Ayan Andrei
Andrei Ştefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl văd în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent la “Te cunosc de undeva!” este, de două zile, tată! Iubita lui, Antonia, a născut sâmbătă seara un băieţel, Ayan Andrei, perfect sănătos. Micuţul a avut la naştere 53 de cm şi 3,200 kg.

“Eram pe scenă, cu telefonul în mână, când am primit vestea că Antonia a născut. Imediat ce am încheiat concertul am fugit într-un suflet la spital, să-i văd. Sunt foarte fericit şi extrem de emoţionat. De altfel, îmi tremurau picioarele de emoţie când am ajuns. Antonia a născut cu o săptămână mai devreme de data programată, însă totul este în regulă. Au fost şi ai mei să-i vadă, urmează să vină şi mama Antoniei, din Italia”, ne-a spus Andrei Ştefănescu.

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” a stabilit deja şi cine vor fi naşii micuţului Ayan Andrei.”Sunt prieteni şi oameni pe care îi iubim foarte mult. O pereche de naşi este formată din Alle, cel alături de care am început să cânt, şi soţia lui. Iar a doua pereche este formată din Tibi, prietenul meu bun, şi mama lui, care-mi sunt ca o familie”, a mai spus acesta.