Andrei Ştefănescu va deveni tată: “Sunt emoţionat, nerăbdător şi puţin îngrijorat”

De: Cătălina Matei / 17.02.2017, 13:16
Andrei Ştefănescu va deveni tată: “Sunt emoţionat, nerăbdător şi puţin îngrijorat”
Andrei Ştefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea din nou, în duet cu Liviu Vârciu, din 18 februarie, ora 20.00, în noul sezon „Te cunosc de undeva!”, va deveni tătic în luna martie a acestui an.

Sunt emoţionat şi puţin îngrijorat. Dar şi nerăbdător să fac cunoştinţă cu fiul nostru. Am pregătit tot ce trebuie, ba chiar şi în plus. Am avut o perioadă agitată, dar frumoasă. Antonia (n.n. iubita lui Andrei) nu a avut pofte exagerate şi nu a trebuit să plec noaptea nicăieri de nebun. Poate pentru că toată sarcina Antoniei a fost o poftă continuă”, spune Andrei, amuzat. De asemenea, Andrei Ştefănescu este bucuros că micuţul se va naşte în luna martie, asemenea prietenului şi colegului său de la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu.

Antonia şi Andrei nu s-au hotărât încă ce nume va purta băieţelul lor, dar ştiu cine îi vor fi naşii. “Sunt prieteni şi oameni pe care îi iubim foarte mult. O pereche de naşi este formată din Alle, cel alături de care am început să cânt, şi soţia lui. Iar a doua pereche este formată din Tibi, prietenul meu bun, şi mama lui, care-mi sunt ca o familie”, ne-a mai spus Andrei.

Care sunt primele personaje pe care Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu le vor imita în acest sezon al show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.