Angelina Jolie a avut accident de maşină! Au explodat cauciucurile!

Apropo.ro / 01.12.2014, 16:10
Angelina Jolie a avut accident de maşină! Au explodat cauciucurile!
Angelina Jolie a fost implicată într-un accident auto, după ce maşina care o transporta de la o proiecţie a filmului său "De neînvins/ Unbroken" a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, iar două cauciucuri au explodat, însă actriţa nu a fost rănită.
Actriţa Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, a scăpat nevătămată după ce maşina care o transporta acasă de la o proiecţie a filmului „De neînvins/ Unbroken”, organizată într-un cinematograf din Beverly Hills, a intrat cu viteză într-o curbă, iar două cauciucuri au explodat, potrivitdailymail.co.uk.
 
„Maşina a intrat în curbă cu viteză mare. Angelina s-a întrebat, probabil, dacă nu au lovit o altă maşină. A fost destul de rău, cauciucurile au explodat şi este uimitor că nu s-a întamplat nimic grav. Nu aş fi surprins dacă Angelina ar avea urme de la centura de siguranţă”, a declarat o sursă pentru X17Online.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Potrivit presei americane, la puţin timp de la accident, actriţa ar fi fost preluată de o altă maşină închiriată, scrie Mediafax.
 
Filmul la a cărei proiecţie asistase înainte de accident este regizat chiar de actriţă, după un scenariu al fraţilor Coen. Pelicula spune povestea vieţii lui Louis Zamperini, un erou din Al Doilea Război Mondial, fost atlet care a participat la Jocurile Olimpice de Vară de la Berlin, din 1936. Acesta a petrecut 47 de zile în derivă pe Oceanul Pacific, după ce avionul militar în care se afla s-a prăbuşit. Bărbatul a petrecut doi ani ca prizonier de război, după ce a ajuns la ţărm pe un teritoriu controlat de japonezi.
 
Filmul „De neînvins/ Unbroken” va avea premiera în Statele Unite pe 25 decembrie. Pe ecranele din România, pelicula va putea fi văzută din 23 ianuarie 2015.