Angelina Jolie a dat în judecată tabloidul britanic Daily Mail

Apropo.ro / 12.07.2014, 10:00
Angelina Jolie a dat în judecată tabloidul britanic Daily Mail
După ce cotidianul britanic a publicat o înregistrare video şi a afirmat că acel material ar arăta-o pe actriţa americană pe vremea când aceasta era dependentă de droguri, Angelina Jolie a luat atitudine.
A dat în judecată tabloidul Daily Mail, pe care îl acuză de încălcarea vieţii private.
 
Potrivit The Times, vedeta americană a deschis o acţiune în justiţie contra Daily Mail, după ce jurnaliştii de la acest cotidian au publicat online o înregistrare video şi au susţinut că aceasta o prezintă pe artistă pe vremea când era dependentă de heroină în anii 1990.
 
Foto: Captura video
 
În filmarea respectivă, Angelina Jolie se plimbă dintr-o parte în alta a camerei în timp ce vorbeşte la telefon, iar cei de la dailymail.co.uk presupun că persoana respectivă, de la celălalt capăt al firului, ar fi fost tatăl ei. Imaginile au fost surprinse chiar de dealerul ei de droguri,  Franklin Meyer, condamnat deja de lege. Acesta susţine că a înregistrat materialul de 16 minute cu permisiunea lui Jolie, în 1999, după ce ea îl chemase la reşedinţa ei din Manhattan pentru o nouă doză de heroină şi cocaină.
 
Conform Mediafax, se crede că înregistrarea video a fost cumpărată de Mail Online (divizia online a tabloidului Daily Mail) de la National Enquirer, un săptămânal american specializat în publicarea de ştiri mondene.