Angelina Jolie are noi probleme de sănătate

Apropo.ro / 04.11.2013, 10:44

Angelina Jolie are noi probleme de sănătate
Angelina Jolie, care s-a supus unei duble mastectomii pentru a fi sigură că nu se va îmbolnăvi de cancer, suferă cumplit din pricina silicoanelor.


“Angelina e mereu obosită, nervoasă şi are dureri cumplite”, a povestit o apropiată a actriţei.“Nu se simte deloc bine cu noii sâni. Desigur, bustul ei arată minunat, dar durerile sunt îngrozitoare, aşa că acum Angelina îşi face o mulţime de probleme”, a adăugat aceeaşi sursă.

 


Spre deosebire de majoritatea femeilor care suferă mastectomii şi aşteaptă câteva luni înainte să se supuna unei intervenţii de reconstrucţie a bustului, actriţa Angelina Jolie o optat pentru o siliconare rapidă. Disconfortul pe care îl simte acum o face însă să regrete gestul de acum şase luni. “Înainte de operaţie, Angelina a  citit mult, s-a documentat. Ştia că e periculos să îşi pună silicoane atât de repede după mastectomie şi totuşi a făcut-o. Acum nu mai e speriată că se va îmbolnavi de cancer, dar e terorizată că va face cine ştie ce infecţie”, a mai explicat prietena Angelinei Jolie.