Angelina Jolie, declaraţie de dragoste pentru Brad Pitt!

De: Nicoleta Nicolae / 21.11.2015, 07:00


 Angelina Jolie, declaraţie de dragoste pentru Brad Pitt!
Angelina Jolie (40 de ani) şi Brad Pitt (51 de ani) au ales cea mai bună metodă de a face reclamă filmului la care au lucrat împreună, By The Sea (Pe malul mării) ea din postura de regizor, el ca actor.

Cei doi au deschis larg uşa către relaţia lor, astfel încât toată lumea să vadă că se iubesc mult, că au problemele lor de cuplu, momentele lor în care şi-ar dori să-şi ia lumea în cap, dar şi că fac eforturi mari pentru a pune corabia căsniciei lor pe linia de plutire.

”Am făcut asta în luna noastră de miere. Dacă eram un cuplu proaspăt, şi nu unul cu nouă ani vechime, probabil că această experienţă ne-ar fi despărţit. Dar faptul că am reuşit să ieşim cu bine din toate confruntările legate de filmări ne-a întărit”, a declarat Angelina într-un din trailerele care au anunţat premiera filmului.

”Mă interesează mai mult Brad la 50 de ani decât Brad la 40 de ani. Nu mi-e teamă că îmbătrânesc, abia aştept să îmbătrânim împreună. Suntem norocoşi că vedem, fiecare dintre noi, frumuseţea din schimbările fizice ale celuilalt”, a declarat actriţa.

”Chiar dacă avem disputele noastre, când ne întoarcem acasă, la problemele şi nevoile copiilor, la poveştile de noapte bună, ne dăm seama ce ne uneşte, iar sfârşitul zilei îmi spun că treaba mea este să-l iubesc pe Brad”, a mai spus Angelina.