Angelina Jolie, DEPENDENTĂ de heroină. Actriţa a fost filmată de dealerul ei (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 10.07.2014, 09:29
Angelina Jolie, DEPENDENTĂ de heroină. Actriţa a fost filmată de dealerul ei (VIDEO)
Imagini şocante cu actriţa americană aflată sub influenţa drogurilor circulă pe Internet. O înregistrare video din anii '90 o arată în premieră pe Angelina Jolie în perioada în care era dependentă de heroină. Imaginile au fost surprinse chiar de dealerul ei de droguri.

În filmarea respectivă, Angelina Jolie se plimbă dintr-o parte în alta a camerei în timp ce vorbeşte la telefon, iar cei de la dailymail.co.uk presupun că persoana respectivă ar fi fost tatăl ei.

Conform Mediafax, dealerul de droguri Franklin Meyer, condamnat deja de lege, susţine că a înregistrat materialul de 16 minute cu permisiunea lui Jolie, în 1999, după ce ea îl chemase la reşedinţa ei din Manhattan pentru o nouă doză de heroină şi cocaină.

Foto: captură video

Meyer a declarat că Jolie a fost clienta lui pentru mai mulţi ani. „Îi vindeam heroină şi cocaină. Într-o zi m-a sunat şi mi-a spus să trec pe la ea. Era felul ei de a-mi spune că voia să îi aduc droguri”, a spus el pentru The National Enquirer, publicaţia în care a apărut videoclipul pentru prima oară.

„În perioada aceea tocmai îmi cumpărasem o cameră video şi am hotărât să o iau cu mine. Când am ajuns, i-am dat drogurile şi apoi mi-a dat banii”, a mai spus Meyer, adăugând că a continuat să o filmeze pe actriţă în timp ce tatăl ei, starul de la Hollywood Jon Voight, a sunat-o şi cei doi au început să discute despre fratele ei, James, şi mama sa moartă, Marcheline Bertrand..

 „Chestia e, ştii, e ideea că încerci să faci rost de o casă sau de spaţiu pentru toată lumea. Nu e, pur şi simplu nu e necesar”, se distinge din spusele Angelinei Jolie. Deşi partenerul de discuţie este greu de identificat, se poate înţelege că subiectul este unul despre familia actriţiei: „Am spus odată, cum ar fi să nu mai muncesc? Iar ea îmi spune să mă relaxez, ştii. Iar eu am spus, şi dacă nu lucrez pentru tine, cum ar fi să nu fac atât de mulţi bani? Iar tu stai într-un apartament până fac eu mai mulţi bani ca să iei tu o casă mai mare. Dacă mi se întâmplă ceva?”, spune Angelina în filmarea respectivă.

Se pare că Meyer şi Angelina  se vedeau o dată sau de trei ori pe săptămână, când se afla ea în oraş, cei doi întâlnindu-se în apartamentul ei sau la hotel. De fiecare dată,actriţa cumpăra de la el heroină sau cocaină în valoare de aproximativ 100 de dolari.