Angelina Jolie explică sărutul incestuos cu fratele ei!

De: Cătălina Matei / 09.05.2014, 10:31

Angelina Jolie explică sărutul incestuos cu fratele ei!
Angelina Jolie a acceptat să vorbească despre viaţa sa personală, atacând şi subiecte precum sărutul incestuos de acum mai mulţi ani.

„Nu am crezut niciodată că voi avea copii, nu am crezut că mă voi îndrăgosti sau că voi întâlni persoana potrivită”, a declarat Jolie, divorţată de două ori. „Provenind dintr-o familie destramată, ajungi să accepţi că anumite lucruri par doar basme, aşa că nu le mai cauţi”, a explicat Jolie lipsa sa de optimism din trecut legat de viata personală, conform Daily Mail.

Foto: Hepta

Actriţa a explicat şi de unde venea comportamentul său excentric din trecut, sărutul cu fratele său, James Haven, de la Oscarurile din 2000, şi sângele soţului ei de atunci, Billy Bob Thornton, purtat la gât, fiind doar câteva dintre ele.

„Am realizat de foarte tânără că o viaţă pe care nu o trăieşti la potenţial maxim sau în care nu experimentezi ori ţi-e frică sau eziţi sau poate există lucruri pe care ştii că trebuie să le faci, dar nu le faci este o viaţă pe care aş fi nefericită să o trăiesc. Singura cale de a simţi că sunt pe drumul cel bun este să fiu sinceră cu mine, indiferent ce înseamnă asta, iar asta tinde să vină păşind în afara a ceva ce înseamnă sigur sau tradiţional”, a explicat Jolie.