Angelina Jolie i-a cumpărat lui Brad Pitt un cadou de… 3 milioane de dolari

De: Cătălina Matei / 01.10.2014, 09:48
Angelina Jolie i-a cumpărat lui Brad Pitt un cadou de… 3 milioane de dolari
Actriţa a cumpărat un cadou de nuntă inedit pentru soţul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elveţian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari. O sumă infimă faţă de averea Angelinei Jolie estimată la 145 de milioane de dolari.

Potrivit dailymail.co.uk, ceasul este un model 1952 Patek Philippe placat cu platină, cu un design realizat de unul dintre cei mai renumiţi şi mai respectaţi ceasornicari elveţieni.

Foto: www.crownandcaliber.com

De preţiosul cadou s-a aflat abia după ce un prieten al vedetei americane a dus acel ceas pentru a fi gravat într-un magazin de bijuterii din Malta, unde cei doi actori filmează în această perioadă pentru noul lor lungmetraj, „By The Sea”.

Ceasul a fost gravat cu inscripţia „Pentru Roly de la Nessa” – acestea fiind numele celor două personaje pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt le interpretează în film, conform Mediafax.

Bijutierul care a gravat ceasul, George Farrugia, a declarat pentru tabloidul britanic Daily Mirror: „Eu am gravat inscripţia pe ceas. Era un cadou pentru Brad şi era unul foarte rar. Şi da, era foarte scump. Nu am fost nervos în legătură cu acea procedură, pentru că ştiam deja că puteam să o execut perfect”.

Cei doi actori, care şi-au oficializat relaţia în această vară, filmează în prezent drama cu accente romantice „By The Sea”, în Malta. Acest film, scris şi regizat de Angelina Jolie, reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula „Mr. & Mrs. Smith” din 2005.