Angelina Jolie, într-o ipostază şocantă!

De: Nicoleta Nicolae / 02.03.2016, 10:48

Angelina Jolie, într-o ipostază şocantă!
Angelina Jolie este una dintre vedetele internaţionale care se implică tot timpul în campanii umanitare legate de copiii aflaţi în zone defavorizite unde foametea primează.

În urmă cu puţin timp, soţia lui Brad Pitt a reuşit să îşi emoţioneze fanii până la lacrimi cu ultima imagine pe care a postat-o pe o reţea de socializare. În fotografie, Angelina ia în braţe un copil bătut de soartă.

 „Acest băieţel era în sclavie, din cauza culorii pielii sale. El a fost în sclavie de când avea 5 ani. El a fost legat de un copac. Aşa că, am decis să fac ceva în legătură cu asta. Am plătit pentru el pentru a fi liber. Acum, el este alături de o familie iubitoare. Fii schimbarea pe care doreşti să o vezi în lume. Sper că oamenii să realizeze, în cele din urmă, că există o singură rasă, rasa umană, şi că suntem cu toţii parte din ea”, a scris Angelina pe Facebook.
Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii: trei biologici – Shiloh (zece ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (şapte ani) -, şi trei adoptaţi – Maddox (14 ani, Cambodgia), Pax (12 ani, Vietnam) şi Zahara (11 ani, Etiopia).