Angelina Jolie, protagonista unei poveşti de dragoste istorice! Va fi Ecaterina cea Mare

De: Cătălina Matei / 11.07.2015, 08:00

Angelina Jolie, protagonista unei poveşti de dragoste istorice! Va fi Ecaterina cea Mare
Casa de producţie a Angelinei Jolie, Jolie Pas, a achiziţionat drepturile pentru ecranizarea "Catherine The Great & Potemkin: The Imperial Love Affair", scrisă de istoricul Simon Sebag Montefiore.


Actriţa se va implica nu doar în producţia viitorului film, dar va juca şi rolul protagonistei Ecaterina. Adaptarea cinematografică va spune, la fel ca şi cartea, povestea de iubire dintre Ecaterina cea Mare şi prinţul Potemkin.

Căsnicia controversată a celor doi a fost marcată de viaţa libertină a Ecaterinei, care a încercat să ţină ascunse multe aspecte ale mariajului său, printre care faptul că cei doi soţi aveau un mariaj deschis.


Pentru Angelina Jolie personajul este un fel de vis devenit realitate, ştiindu-se că astfel de roluri sunt pe placul actriţei. Rolul Reginei din Maleficent sau cel al Reginei Olimpului din Alexander sunt doar două exemple.

Autorul The Imperial Love Affair a declarat că este încântat că renumita actriţă a luat în considerare ecranizarea romanului său, mai ales că este prima sa carte lansată: