Angelina Jolie şi Brad Pitt vor patru ceremonii de nuntă şi au ales şi locaţia pentru eveniment!

Apropo.ro / 11.12.2013, 12:09
Angelina Jolie şi Brad Pitt vor patru ceremonii de nuntă şi au ales şi locaţia pentru eveniment!
Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să se căsătorească în curând şi intenţionează să marcheze acest eveniment printr-o serie de patru ceremonii de nuntă.

Această serie de patru nunţi va debuta cu o petrecere în Australia şi se va încheia cu o recepţie somptuoasă la Chateau Miraval, proprietatea pe care cuplul o deţine în sudul. Angelina Jolie se află în prezent în Australia, unde filmează cel de-al doilea proiect regizoral al ei, filmul „Unbroken”.

Deşi actriţa în vârstă de 38 de ani se află în aceste zile în sud, în însoritul Sydney, prima ceremonie de nuntă se va desfăşura în rezervaţia naturală Ayers Rock – căreia aborigenii îi spun Uluru – din nordul Australiei. Ceremonia va avea loc pe 18 decembrie, data la care logodnicul ei, actorul Brad Pitt, va împlini vârsta de 50 de ani.

„Vor organiza o primă petrecere la Ayers Rock în Australia, în ziua în care Brad va împlini 50 de ani, în decembrie. Angelina îşi doreşte o ceremonie aborigenă, la răsăritul soarelui”, a declarat o sursă pentru tabloidul Daily Star.

Vor organiza la începutul anului 2014 o a doua ceremonie de nuntă, într-una din reşedinţele lor din Los Angeles sau din New Orleans.

După aceea, cuplul va organiza a treia ceremonie în Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina Jolie, întrucât cenuşa mamei sale, Marcheline Bertrand, care a murit din cauza unui cancer ovarian la vârsta de 56 de ani, a fost împrăştiată deasupra acestei insule.

Cea de-a patra ceremonie va avea loc pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, Chateau Miraval, unde cei doi actori vor organiza o petrecere somptuoasă pentru rude şi prieteni.

„Petrecerea finală va fi una spectaculoasă şi va avea loc pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, în luna mai, în perioada Festivalului de Film de la Cannes”, a adăugat aceeaşi sursă.

Foto Hepta