ANI se apuca de treaba!

Apropo.ro / 22.07.2008, 10:22
ANI se apuca de treaba!
Ramane de vazut si rezultatul! ANI a declansat o ancheta in cazul unui senator care ar avea "o avere importanta" in strainatate.

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au demarat o ancheta in cazul unui senator care ar avea "o avere importanta" in strainatate, a afirmat aseara seful Agentiei, Catalin Macovei.

"Va pot spune ca exista, in derulare, o investigatie de mare anvergura in cazul unui senator – deci politician – care, din informatiile pe care le avem, este titularul unei averi importante in afara granitelor tarii", a afirmat Macovei.

Acesta a refuzat sa dea publicitatii numele parlamentarului vizat de respectiva ancheta, invocand confidentialitatea impusa de lege.

Tot ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele ANI afirma ca inspectorii institutiei investigheaza, in prezent, situatia averii pentru un numar de 90 de persoane cu statut de functionar public, 17 dintre acestea avand mandat de parlamentar.

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Peninsula!


 

Citeste si:

Ambitia lui Vosganian lasa bucurestenii fara apa calda

Ambitia lui Vosganian lasa bucurestenii fara apa calda

Bucurestenii ar putea ramane fara apa calda de pe 23 iulie, din cauza unor datorii de 700 de milioane de lei catre furnizori, care dateaza din 1996, acestea neputand fi p…

Domnul Bold a plecat in treaba lui

Domnul Bold a plecat in treaba lui

Comisia de disciplina a municipalitatii a propus ieri demiterea arhitectului sef al Capitalei, Adrian Bold, primarul Sorin Oprescu semnand aseara decizia de eliberare din…

Corb la corb nu-si scoate ochii

Corb la corb nu-si scoate ochii

Sindicatul National al Politistilor si trei agenti de politie de la lPJ Dambovita – Constantin Marius Marin, Sorin Mutu si Alexandru Mihai Simion – au depus la Parchetul …

Suntem campionii Europei la plata salariilor

Suntem campionii Europei la plata salariilor "in plic"

Romania ocupa prima pozitie in Uniunea Europeana in ceea ce priveste plata drepturilor salariale "in plic", aproape un sfert dintre romani declarand ca au primi…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza