Annes, cadouri cu mesaje imprimate de Valentine’s Day

Redacția / 14.02.2015, 12:00
Annes, cadouri cu mesaje imprimate de Valentine’s Day
Fire deschisă, romantică şi pozitivă, Annes obişnuieşte să sărbătorească Valentine’s Day. Anul acesta, artistă îi va pregăti logodnicului ei, un tort raw vegan dar şi alte cadouri inedite.
– Ce  semnificaţie are pentru tine Valentine’s Day şi de cât  timp încoace o sărbătoreşti?
 
Sărbătoresc Valentine’s Day în ultimii ani de când a devenit „celebră” şi la noi în România. Este binevenită încă o zi în care se celebrează iubirea chiar dacă este o sărbătoare adoptată. 
 
–  Cum te pregăteşti de obicei  de Valentine’s Day ?
 
De obicei sărbătorim 14 februarie pe scenă, în concertele organizate cu această ocazie. Important este că suntem împreună şi ne putem bucura împreună cu ceilalţi îndrăgostiţi de toată atmosfera creată, de muzică de dragoste, inimioare, ciocolată, flori, declaraţii şi zâmbete.
 
 
– Ce cadouri îţi place să primeşti? De fapt, care e cel mai tare cadou pe care l-ai primit vreodată  cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor?
 
Facem schimb de mici cadouri, fie bijuterii, flori, muzică sau cărţi. Cu ocazia unui Valentine’s Day logodnicul meu mi-a făcut o surpriză foarte romantică; a umplut casa cu petale de trandafir şi lumânărele parfumate.
 
 
– Ce cadouri i-ai făcut iubitului tău de Valentine’s Day?
 
Obişnuiesc să-i ofer cadouri haioase spre exemplu tricouri cu diferite mesaje imprimate.
 
 
– Anul ăsta ce i-ai pregătit persoanei iubite?
 
Anul acesta a început trist pentru mine pierzându-l pe tata…Acum parcă totul în jur s-a schimbat. Încerc să mă reculeg iar muzica mă ajută foarte mult aşa că, vom rămâne să petrecem Ziua Îndrăgostiţilor în concerte alături de fani şi prieteni.
 
 
Ce deserturi obişnuieşti să  pregăteşti de Valentine’s Day? 
 
Am învăţat să fac un tort raw vegan numit „Vis de vară”. Iată reţeta:
 
 
Ingrediente pentru blat:
 
– 150 g migdale crude
– 1/4 bucată de cocos
– 4-5 curmale proaspete
– 2 lingura ulei de cocos extravirgin
– 1/4 cana unt de migdale
 
Amestecaţi toate ingredientele în blender până devin o pastă. Fixaţi inelul de inox pentru torturi pe o farfurile şi cu mâinile aşezaţi uniform compoziţia. Daţi la rece până pregătiţi cremele.
 
Cremă de zmeură
 
– 300 g zmeură
– 200 g caju hidratat minim 8 ore
– 1/3 cana ulei de cocos extravirgin
– 1/4 cana sirop agave/miere
– 1 linguriţă lecitina de soia
– 3 curmale proaspete (dacă nu aveţi puneţi mai mult sirop de agave/miere).
 
Se blendează toate ingredinetele, mai puţin lecitina de soia care se pune spre sfârşit. Se mixează până se încorporează bine şi se aşează peste compoziţia blatului. Se dă la rece maxim 5 – 10 min.
 
Topping-ul de căpşuni
 
– 100 g căpşuni
– 2-3 linguriţe seminţe de chia
– 2-3 linguriţe miere
 
Se amestecă toate ingredientele şi compoziţia rezultată se aşează uşor deasupra cremei de zmeură, pe margine, cât mai aproape de inelul de inox.
 
Cremă de ananas şi mango:
 
– 200 g mango proaspăt sau dezgheţat
– 200 g ananas proaspăt sau dezgheţat
– 170 – 200 g caju hidratat minim 8 ore
– 1/3 cana ulei de cocos extravirgin
– 1/3 cana sirop de agave/miere
– 1 linguriţă lecitina de soia
– 1/2 linguriţă psyllium (opţional)
 
Se adăugă toate ingredientele în blender şi la sfârşit, când compoziţia este omogena se adăugă şi lecitina de soia. Se mai blendeaza 1 minut şi se toarnă compoziţia peste topping-ul de căpşuni. Se decorează cu o crenguţă de coacăze, 2 mure proaspete şi un fruct de physalis.
 
 
– Pe când o vacanţă romantică în doi?
 
Chiar am avea nevoie de o mică vacanţă şi sper să ne găsim un moment în care să „fugim” puţin departe de casă. Dacă nu reuşim acum poate facem o mică aventură în preajma sărbătorilor de Paşti.
 
– Care e cea mai tare declaraţie de dragoste pe care ai făcut-o vreodată?
 
Amândoi suntem pozitivi, deschişi romantici, persoane cărora le place să se exprime în cele mai frumoase şi inventive moduri aşa că suntem destul de creativi şi în declaraţii. Însă faptul că am rămas împreună atâta timp şi că fiecare zi pe care o petrecem în doi este plină de iubire, zâmbete şi armonie este de departe cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care ne-o putem face unul altuia.