ANPC curata litoralul

Apropo.ro / 06.08.2008, 16:43
ANPC curata litoralul
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au sanctionat mai mult de jumatate din operatorii economici din statiunile de pe litoral controlati.

Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) au verificat 448 de operatori economici din statiunile de pe litoral, dintre care 262 au fost sanctionati cu amenzi contraventionale.

Reclamatiile in baza carora ANPC a efectuat controlul vizau starea asternuturilor si curatenia camerelor, in general, accesul contra – cost la piscina hotelului in care erau cazati, nementionarea in listele de meniu a gramajelor pe portii si prestarea serviciilor de agrement, respectiv faptul ca nu au primit toate informatiile la inchirierea unui ski-jet sau motoscuter.

De asemenea, au fost semnalate cazuri de rezervari de camere neoperate, turistul ajuns in statiune fiind nevoit sa caute alta cazare. Un alt aspect reclamat este publicitatea falsa, facuta pe un site de internet, in legatura cu locurile de cazare si costul acestora, clientul fiind indus in eroare.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Salariul romanilor a crescut cu 30 de euro in ultimul an

Salariul romanilor a crescut cu 30 de euro in ultimul an

Romanii au avut in luna iunie un salariul mediu net de 1.273 de lei (circa 349 de euro), in crestere cu peste 24% fata de aceeasi luna a anului trecut. Calculata la euro,…

Topul restantierilor este condus de bucuresteni

Topul restantierilor este condus de bucuresteni

Valoarea totala a restantelor la creditele contractate de firme si populatie a urcat in primul semestru al anului la 1,69 miliarde de lei, cu 134% peste nivelul din iunie…

Romania a depasit Franta in clasamentul FIFA

Romania a depasit Franta in clasamentul FIFA

Nationala Romaniei a urcat un loc in clasamentul FIFA Coca Cola pe luna iulie, ocupand pozitia 11, cu 1021 puncte, a anuntat site-ul oficial al forului fotbalistic mondia…

Calendar sexy cu politiste in uniforme

Calendar sexy cu politiste in uniforme "fierbinti" (FOTO)

Politistii care trebuie sa stea la birou si sa indure un program obositor, mai ales pe aceste temperaturi ridicate, vor avea de ce sa zambeasca acum.

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Blonda de la Dex – Episodul 8 – Incepator
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: blonda de la dex video incepator
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza