Antena 1 schimbă titlul emisiunii “Dansează printre vise”

De: Cătălina Matei / 25.09.2014, 09:26
Antena 1 schimbă titlul emisiunii “Dansează printre vise”
După ce, până acum, întreaga promovare a show-ului realizat după formatul “Dancing with the Stars” s-a făcut cu titlul “Dansează printre vise”, iată că producătorii din Antena 1 au decis să schimbe numele emisiunii cu doar zece zile înainte de debut. Aceasta se va numi “Dansează printre stele”.

Din 5 octombrie, vedetele „Dansează printre stele” la Antena 1, anunţă a1.ro. Jojo, Mihai Petre şi Igor Munteanu sunt cei care le vor nota evoluţia pe ring în show-ul realizat după cel mai longeviv format de dans din lume, “Dancing with the Stars”.

Conform declaraţiilor lui Mihai Petre, telespectatorii trebuie să se aştepte la „un spectacol de dans în adevăratul sens al cuvântului, creat de dansatori profesionişti cu experienţă şi vedete. Competiţia va fi una acerbă şi spectaculoasă”.

Foto: www.a1.ro

Tocmai asta vor urmări Mihai Petre şi Igor Munteanu, doi profesionişti pentru care dansul nu mai are taine: ca regulile fiecărui stil în parte să fie respectate cu stricteţe de concurenţi.

„Voi fi sincer şi obiectiv, deoarece ştiu că aprecierea corectă te poate ajuta să te mobilizezi pentru a fi cel mai bun şi mai ştiu cât efort trebuie să depui pentru a putea reda prin mişcări emoţiile unei piese muzicale. Consider că fiecare efort merită să fie încurajat, dar, pentru că sunt implicat într-un show de o calitate excepţională, voi fi cât se poate de obiectiv”, declară Igor Munteanu. „Spiritul de competiţie dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel”, dezvăluie Mihai Petre, cel care a mărturisit că va nota cu mult râvnitul 10 momentele artistice care îl vor convinge să se ridice de pe scaun.

Jojo promite că va fi obiectivă, empatică, vigilentă şi foarte atentă la lucrurile care nu sunt atât de evidente în momentul reprezentaţiei.

„Phihologia concurentului se va situa în prim-plan pentru mine. Există oameni care nu oferă totul încă din primul moment, dar care prezintă o promisiune frumoasă pentru un viitor apropiat. Sunt îndrăgostită de frumos şi pot face o medie corectă între talentul, hotărârea şi strălucirea fiecărui concurent în parte. Las chestiunile strict legate de acurateţea dansului în mâinile şi inimile lui Mihai şi ale lui Igor. Sunt convinsă că împreună vom alcătui un juriu corect şi complet”, a declarat Jojo. (Jojo – Cătălina Grama).