Anthony Hopkins, pe urmele unor roboţi într-un serial SF

De: Cătălina Matei / 23.07.2014, 10:24
Anthony Hopkins, pe urmele unor roboţi într-un serial SF
Actorul premiat cu Oscar va apărea pe micile ecrane într-un serial produs de HBO şi inspirat dintr-un SF care a făcut furori în anii ’70, ”Westworld”. Noua producţie va păstra acelaşi titlu, iar Anthony Hopkins o va avea ca parteneră pe actriţa Evan Rachel Wood.

În ”Westworld”, Anthony Hopkins îl va interpreta pe doctorul Robert Ford, creatorul unor roboţi care vor prelua controlul asupra unui parc de distracţii şi care încep să-i ucidă pe vizitatori, informează hollywoodreporter.com. Personajul lui Hopkins este unul extrem de complex, un geniu taciturn care se foloseşte de orice metode neortodoxă pentru a-şi duce la bun sfârşit toate planurile.

Actorul deja a semnat contractul, iar episodul-pilot se va filma la sfârşitul anului, în Los Angeles.

La fel ca şi producţia din 1973, scenariul serialului ” Westworld” a fost inspirst din intriga unui roman semnat de Michael Crichton, un scriitor cunoscut al genului SF, autorul mai multor volume celebre precum “Jurassic Park” sau “The Lost World”.

Partenera lui Sir Anthony Hopkins este Evan Rachel Wood, actriţa din serialul ”True Blood”.  

Foto: Hepta

Aceasta o va interpreta pe Dolores Abernathy, fiica unui fermier ale cărui terenuri se învecinează cu parcul de distracţii, coordonat de doctorul Robert Ford.