Antonio Banderas are o nouă iubită

De: Cătălina Matei / 08.09.2014, 09:51
Antonio Banderas are o nouă iubită
Se pare că actorul de origine spaniolă are o slăbiciune pentru blonde, căci noua sa iubită are aceeaşi nuanţă a părului la fel ca fosta soţie, Melanie Griffith.

După ce s-a despărţit în urmă cu câteva luni de Melanie Griffith, după un mariaj care a durat 19 ani, Antonio Banderas este din nou îndrăgostit. De data aceasta, noua iubită nu are nicio legătură cu lumea mondenă, ci lucrează în domeniul bancar. Cea care i-a cucerit inima actorului în vârstă de 54 de ani se numeşte Nicole Kempel şi este o olandeză senzuală.

Cei doi au fost fotografiaţi împreună pentru prima oară pe 20 mai, la o petrecere mondenă. Patru zile mai târziu cei doi au plecat într-o călătorie romantică.

Foto: Hepta

“Antonio este îndrăgostit lulea de Nicole. Vine mereu în Franţa, unde este stabilită, iar de curând au fost împreună într-o vacanţă de zece zile”, a povestit un apropiat al cuplului pentru Daily Mail. Se pare că îndrăgostiţii au încercat să îşi ţină idila departe de ochii curioşilor, cel puţin până s-a pronunţat divorţul de Melanie Griffith.

Paparazzii, însă, i-au surprins. “Doar rudele şi prietenii cei mai apropiaţi ai lui Nicole ştiau de relaţia cu Antonio. S-au ascuns de toată lumea pentru ca Melanie şi-a luat un avocat foarte bun pentru divorţ. Cred că Antonio se teme de reacţia ei”, a adăugat aceeaşi sursă mai sus menţionată.