Anul 2014 în siguranţă

De: Mioara Tronaru / 22.11.2013, 09:00
Anul 2014 în siguranţă
Întotdeauna luna decembrie este luna cea mai aglomerată din an. Multe proiecte, multe rapoarte, bilanţuri şi, printre toate acestea, sesiuni de cumpărături. În comparaţie cu sfârşitul anului, începutul noului an pare neaşteptat de liniştit.

Pentru ca ianuarie să rămână astfel, dar şi pentru ca decembrie 2013 să fie o lună cu o grijă în minus, Compania Naţională de Securitate NEI Guard a pregătit pentru toţi iubitorii de cadouri (şi de siguranţă) o nouă promoţie!

Până la 31 decembrie 2013, oricine alege serviciile de monitorizare şi intervenţie rapidă de la Nei Guard pentru 12 luni, primeşte prima lună cadou! Pachetul include un comunicator GPRS în custodie, protecţie 24/24 şi conectare în maxim 48 de ore. În plus, locuinţa va fi ferită de colindători nepoftiţi, pentru ca planurile pentru noul an să poată fi făcute în linişte şi în siguranţă.

Serviciile de monitorizare şi intervenţie rapidă constau în supravegherea permanentă a obiectivelor, prin intermediul sistemelor tehnice antiefracţie şi antiincendiu, precum şi în prezenţa în zone-cheie a patrulelor mobile, aflate în contact permanent cu centrul de comandă.

Pentru că îţi dorim o iarnă frumoasă, cu sărbători liniştite şi pline de surprize plăcute, spunem doar atât: ”Te abonezi în 2013, plăteşti în 2014”!