Apariţie eveniment: Queen în 3D, BRIAN MAY

De: Alexandra Necsoiu / 15.11.2018, 13:33
Apariţie eveniment: Queen în 3D, BRIAN MAY
A apărut primul volum dedicat legendarei formaţii rock scris de un membru al acesteia. Queen în 3D conţine mărturii, peste 360 de fotografii pe care Brian May le-a realizat cu ajutorul camerei sale stereoscopice de-a lungul mai multor decenii, o pereche de ochelari speciali şi instrucţiuni pentru folosirea acestora.

Cartea include imagini din toate perioadele trupei Queen, de la Freddie Mercury şi până la solistul american Adam Lambert. Chiar şi cei care nu se născuseră încă acum 40 de ani, când Queen îşi lansa cel de-al şaselea album, vor fi cuprinşi de nostalgie văzând imaginile cu membrii trupei surprinşi în momente impresionante: Freddy Mercury la manşa unui avion sau făcând fotografii cu un Polaroid, Roger în studioul rustic din Surrey, tinerii cântăreţi într-un magazin de obiecte rare, Brian May lângă Observatorul din Tenerife şi multe altele. Brian May e compozitor, astrofizician, colecţionar şi specialist în fotografie stereoscopică. Iată şi un scurt material în care Brian May prezintă ediţia din România a albumului:

Albumul apare la puţin timp după lansarea filmului Bohemian Rhapsody, plasat pe primul loc în preferinţele publicului şi difuzat în România prin Odeon Cineplex. 

Tags: