Are probleme de sănătate! Hugh Jackman şi-a anulat spectacolele din Turcia

Apropo.ro / 19.03.2015, 15:00
Are probleme de sănătate! Hugh Jackman şi-a anulat spectacolele din Turcia
Actorul Hugh Jackman s-a văzut nevoit să îşi anuleze spectacolele de tip "one man show" pe care le avea programate în cadrul turneului său din Turcia, din cauza unei hemoragii la nivelul coardelor vocale.
Hugh Jackman, starul francizei cinematografice „Wolverine”, şi-a dus show-ul său de pe Broadway, intitulat „An Evening With Hugh Jackman”, la Istanbul, unde ar fi trebuit să urce pe scenă în patru seri, la Zorlu Center PSM.
 
După show-ul de marţi seară, actorul a publicat, miercuri, un mesaj pe Twitter, în care a dezvăluit faptul că medicii i-au recomandat să îşi odihnească vocea şi coardele vocale, din cauza unui vas de sânge care s-a spart în zona laringelui, informează contactmusic.com.
 
„Merhaba. Am avut o hemoragie laringiană. La recomandarea medicilor Kocak şi Korovin, îmi voi anula spectacolele din Turcia. Fiţi cuminţi, mă voi întoarce!”, a scris starul australian în acel mesaj.
 
Hugh Jackman, care ar fi trebuit să îşi încheie seria de reprezentaţii în seara de vineri, spune că regretă această situaţie, mai ales că aşteptase cu multă nerăbdare debutul turneului său în Turcia, întrucât străbunicul lui a locuit mult timp la Istanbul.
 
Foto: AP – Mediafax Foto
 
„Străbunicul meu şi-a petrecut aproape întreaga viaţă în Turcia, lucrând pentru o bancă din Istanbul. Tatăl meu spunea mereu: «Într-un fel, eşti puţin şi turc». Poate de aceea îmi place cafeaua atât de mult”, a declarat starul australian în faţa reporterilor turci, cu puţin timp înainte de show-ul pe care l-a susţinut marţi seară la Istanbul.
 
Conform Mediafax, actorul s-a confruntat în ultimii ani cu o serie de probleme de natură medicală.
 
Hugh Jackman a fost diagnosticat în noiembrie 2013 cu carcinom bazal celular, o formă comună de cancer de piele, provocat de expunerea la soare fără protecţie şi care poate fi tratat rapid şi fără complicaţii.
 
Jackman, în vârstă de 46 de ani, a suferit în 2014 patru intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea celulelor canceroase din zona nasului şi a declarat că, foarte probabil, va mai avea nevoie de astfel de operaţii.