Are probleme de sănătate! Tudorel Filimon este primul concurent care a părăsit “Ferma Vedetelor”

Apropo.ro / 12.03.2015, 14:00
Are probleme de sănătate! Tudorel Filimon este primul concurent care a părăsit “Ferma Vedetelor”
Condiţiile de la “Ferma Vedetelor” nu sunt deloc uşoare, frigul este cel cu care se luptă în fiecare zi. Au avut două zile în care să se acomodeze, să realizeze unde sunt şi să se apuce de muncă.
Cea de-a treia zi în “Ferma Vedetelor” i-a găsit pe concurenţi mai optimişti şi mai determinaţi, puşi pe treabă de la prima oră a dimineţii. “A treia zi în fermă parcă e mai bine, încep să mă obişnuiesc!“, a declarat Ştefan Stan.
 
Foto: Pro TV
 
Tudorel Filimon este primul concurent care a părăsit “Ferma Vedetelor”! Din cauza problemelor de sănătate cu care a intrat în casă şi a condiţiilor de trai, starea lui s-a agravat, iar febra a pus stăpânire pe el. Intervenţia medicilor a avut o singură concluzie: “Mergem la spital!“. Toţi colegii săi l-au aplaudat când a ieşit pe uşă şi i-au spus că îl aşteaptă înapoi când se va face bine, iar Cristina Cioran a adăugat: “De la femei ţi se trage!” 
 
Foto: Pro TV
 
Concurenţii au fost nevoiţi să aleagă un alt servitor în locul lui Tudorel, pentru a duce la bun sfârşit această săptămână. Dan Helciug, Ionuţ Iftimoaie şi Dima Trofim s-au oferit să fie ei servitori, însă Mioara Velicu l-a ales pe Dima. Tot ieri, emoţiile au fost la cote maxime când s-a ales şi primul duelist pentru sâmbată, Oana Radu fiind cea aleasă de Mioara, fermierul săptămânii.
 
Foto: Pro TV
 
Concurenţii au muncit de la primele ore ale dimineţii. S-au trezit, au pregătit aluatul, au făcut turte, au spart lemne pentru foc, au pregătit masa şi apoi s-au apucat de sarcinile pe care le au de îndeplinit. Cea mai răsfăţată în “Ferma Vedetelor” este capra Cerasela – locuieşte singură, are mâncare la discreţie şi toată lumea îi acordă atenţie – “Avem o capră cochetă!”a spus Oana Radu.