Armie Hammer s-a internat pentru a scăpa de dependența de droguri, alcool și sex

De: Loredana Toma / 09.06.2021, 15:49
Armie Hammer s-a internat pentru a scăpa de dependența de droguri, alcool și sex

Actorul Armie Hammer a intrat într-un program de reabilitare pentru a scăpa de dependența de droguri, alcool și sex. În ultimele luni, acesta s-a confruntat cu numeroase acuzații de hărțuire sexuală, viol, agresiune și chiar canibalism, motiv pentru care, din proprie inițiativă, s-a prezentat la un centru specializat, în urmă cu o săptămână.

Potrivit publicației Variety, Hammer este decis să petreacă în centru atât timp cât este nevoie, pentru a se însănătoși și și-a informat fosta soție, pe Elizabeth Chambers, cu privire la decizia luată, aceasta susținându-l în inițiativa sa. Motivele pentru care actorul a decis să își rezolve problemele emoționale și de comportament sunt atât divorțul ân care este implicat, precum și bătălia pentru custodia copiilor, cărora li s-au adăugat scandalurile sexuale în care Hammer a fost implicat încă din luna ianuarie.

Profesional, actorul Armie Hammer este în declin 

Pe plan profesional, toate aceste acuzații au avut consecințe grave, iar cariera actorului pare a fi luat sfârșit, după ce reprezentanții mai multor producții cinematografice au renunțat la colaborarea cu el. În plus, un proces i-a fost intentat pe 3 februarie, de una dintre fostele partenere, care a reclamat că a fost violată de acesta în 2017, timp de câteva ore, și că a crezut că va fi ucisă. În urma acestor acuzații, poliția din Los Angeles a deschis o anchetă. Armie Hammer a respins acuzațiile de viol.

Înainte de a fi acuzat de viol și anchetat, actorul a fost concediat de agenția sa de impresariat, WME. S-a întâmplat imediat după un scandal sexual izbucnit pe rețeaua de socializare online Instagram, în care Hammer părea că i-ar fi trimis mesaje nepotrivite și suspecte unei femei. Apoi, Hammer a fost concediat din distribuția filmelor “Shotgun Wedding”, unde trebuia să joace alături de Jennifer Lopez, și “The Offer”, o serie despre realizarea filmului “Nașul/ The Godfather”.

CITEȘTE ȘI: După scandalul sexual, Armie Hammer a fost abandonat de agenția sa de impresariat

Demi Lovato, despre viol, supradoză și traume în noul său documentar YouTube

Gerard Depardieu a fost pus sub acuzare pentru presupuse „violuri” săvârșite în 2018

Marilyn Manson, investigat pentru abuzuri sexuale asupra mai multor femei

Foto: Profimedia Images