Artă cu detalii sexuale explicite

Redacția / 17.09.2012, 17:00
Un artist britanic a realizat o serie de colaje, folosind imagini din revistele pentru adulți. Astfel, el a însuflețit o mulțime de vedete.

Artistul britanic Jonathan Yeo a realizat colaje și portrete de celebrități prin folosirea anumitor imagini tăiate din revistele pentru adulți.

Deși imaginile sunt explicite sexual, puse cap la cap, ele scot în evidență personajul, pe locul doi, dacă te uiți mai atent, poți observa ce anume compune portretul.

Paris Hilton

Paris Hilton

Așa i s-a părut artistului că lucrările sale devin mai interesante și atrag atenția. El a fost… altfel.

Cei de peste 18 ani știu ce imagini se regăsesc într-o revistă dedicată celor mari. Organele sexuale masculine și feminine, corpurile umane sau părți ale acestora au fost astfel tăiate încât să nu fie vulgare, dar să ajute compoziției dorite de artistul Yeo.

Printre celebritățile însuflețite de britanic se numără Sarah Pallin, Hugh Hefner, Tiger Woods, Sean Connery, George Bush sau Paris Hilton.

Tiger Woods

Tiger Woods

Mereu am fost fascinat de colaje, și am dorit ca într-o zi să fac și eu, dar pe stilul meu. Nu pot spune că lucrarile mele sunt imorale, poate mai degrabă așa sunt personajele create. Eu am transpus anumite frustrări„, spune britanicul Jonathan Yeo.