Asa parinti, asa fiica: Demi, Bruce si Rumer Willis

Apropo.ro / 14.07.2008, 11:47
Demi si Rumer se pregatesc sa inregistreze un album muzical. Prietenii lui Rumer se declara impresionati de vocea ei, la fel si bosii din muzica.

Rumer Willis este fiica cea mare a ex-cuplului Demi – Bruce Willis. Rumer ii seamana mamei foarte mult, insa si partile "luate" de la tata se observa foarte bine.

Rumer Willis, 19 ani, este obisnuita cu viata agitata din cauza meseriei parintilor. Ea a aparut deja in cateva pelicule alaturi de parintii ei. La varsta de 8 ani a aparut alaturi de mama sa in "Striptease", iar "Wild Cherry" este al 7-lea ei film in care apare. La premiera celui mai nou film in care apare, "From Within", horror, parintii au fost alaturi de ea si o sprijina.

Demi si Rumer se pregatesc sa inregistreze un album muzical. Prietenii lui Rumer se declara impresionati de vocea ei, iar bosii din muzica de asemenea. Are in glas timbrele ambilor parinti, Demi are o voce mai ragusita, mai grava, iar Bruce are timbru de jazz/blues. Nu este stabilita inca data cand vor lansa albumul sau cand vor scoate un single.

Desi Rumer este fetita unor parinti de prima clasa, nu se arata rasfatata, asa cum sunt copii cu parinti celebri.

demi si rumer

Rumer nu are un iubit, insa la decernarea Oscarului ea a stat alaturi de Orlando Bloom. Zvonurile spun ca intre cei doi s-ar fi infiripat ceva in acea seara. Oricum, sunt tineri si frumosi, iar ei nu au fost singurii care au stat impreuna nefiind iubiti.

Rumer isi doreste construirea unei cariere fara a avea rasfat din partea parintilor, fara a purta pecetea celebritatii ci doar cu ajutorul talentului si muncii ei.

Crezi ca daca ai parinti celebri ai si toate portile deschise in viata?

CONCURS: Castiga invitatii la film de la Apropo.ro si CinemaPro!


 

Citeste si:

Demi Moore este sclava in Romania!

Demi Moore este sclava in Romania!

Demi Moore a sosit, in urma cu doua seri, la Bucuresti, pentru a participa la filmarile pentru "Bunraku", la Studiourile MediaPro.

Celebritatile si odraslele lor cu nume bizare

Celebritatile si odraslele lor cu nume bizare

Aparent, anumite vedete nu se multumesc cu doza de publicitate pe care o au, asa ca incearca sa capteze si mai mult atentia prin numele pe care il dau copiilor lor. Care …

Robbie Williams - cantaret de nunta

Robbie Williams – cantaret de nunta

Cantaretul britanic Robbie Williams a acceptat sa sustina un recital la nunta jucatorului de golf Colin Montgomerie, evenimentul urmand sa se desfasoare luna viitoare, in…

Jocul zilei

Clipul zilei

Ed,Edd n Eddy wheel of fury Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Ai grija sa ramai intreg la finalul rundei Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza