„Aşii amanetului” aduc episoade speciale de Crăciun pe HISTORY

De: Cătălina Matei / 14.12.2014, 08:00
 „Aşii amanetului” aduc episoade speciale de Crăciun pe HISTORY
HISTORY va celebra sărbătorile prin difuzarea unor episoade speciale de Crăciun, aducându-le împreună pe cele mai iubite vedete ale postului. Episoadele speciale vor fi transmise pe 15, 16 şi 19 decembrie.

Primul episod, intitulat „Aşii Amanetului: Crăciun la Vegas”, îi va aduce împreună pe vedetele din „Aşii amanetului”, „Colecţia de la Count’s Kustoms” şi „Restaurări”, care se întâlnesc la un grătar de Crăciun. Vor debuta cu puţină dramă din magazinul de amanet, apoi vor dezbate cele mai bune şi cele mai rele tranzacţii încheiate vreodată. Apoi, băieţii vor arunca o privire în urmă la cele mai uimitoare restaurări pe care Rick Dale şi Danny le-au făcut vreodată pentru magazinul de atelier. Iar mai târziu, ajung la momentul în care trebuie să mănânce. Episodul, difuzat pe 15 decembrie, de la 20:00, va arăta dacă băieţii ştiu să gătească la fel de bine pe cât negociază.

Foto: History

„Aşii amanetului – O altă poveste de Crăciun” va fi difuzat pe 16 decembrie, la 20:00, şi îi va arăta pe aşii amanetului participând la un concurs de felicitări de Crăciun. Cu un premiu uriaş la mijloc, vedetele îşi vor testa limitele, pentu a câştiga concursul. Apoi, o marionetă originală de la Jim Henson Creature Shop şi un tren cu aburi Lionel din 1920 ajung în magazin, iar Rick, Corey şi Chumlee vor trebui să tragă nişte sfori pentru a menţine negocierea pe şine.

Foto: History

Pe 19 decembrie, Aşii amanetului au mai pregătit două episoade speciale: „Poveste de Crăciun”, de la 20:00, şi „Moş Chumlee”, de la 20:30. În primul, băieţii au ocazia să vadă un meniu de Crăciun din 1912 de la închisoarea Alcatraz, urmat de o vestă bombardieră purtată de un membru al faimosului escadrom al celui de-al doilea Război Mondial, The Hell Hawks. De asemenea, Chumlee este însărcinat cu organizarea petrecerii anuale de Crăciun. În al doilea episod, în timpul pregătirii petrecerii de Crăciun, Rick şi Corey verifică o colecţie de documente de promovare militare semnate de şase preşedinţi americani şi li Corey i se oferă un poster al unui film italian la schimb pentru posterul „Bullitt” cu Steve McQueen.