„Aşii amanetului” şi “Aşii Amanetului: Africa de Sud” au premiera pe HISTORY

Redacția / 31.01.2015, 18:00
„Aşii amanetului” şi “Aşii Amanetului: Africa de Sud” au premiera pe HISTORY
Dacă e luni, e seara “Aşii amanetului”. HISTORY, a pregătit noi episoade din seria de succes, începând cu 9 februarie.
Cel de-al 13-lea sezon din „Aşii amanetului” va fi difuzat în fiecare luni, când telespectatorii vor putea urmări câte două episoade, începând cu ora 21:00. Celebrul serial va continua să prezinte lumea interesantă a caselor de amanet. La “Gold & Silver” din Las Vegas, Rick şi familia lui conduc afacerea, iar între cei trei sunt certuri, dar şi prietenie la fiecare pas. Ei îşi folosesc cunoştinţele şi instinctul pentru a evalua articolele aduse la amanet, de la cele obişnuite la cele cu adevărat încărcate de istorie, cum ar fi sabia unui ofiţer de cavalerie, o motocicletă Harley Davidson şi chiar un set de saci de box care i-au aparţinut lui Rocky Marciano. Trebuie să descopere ce este fals şi ce e veritabil şi vor dezvălui răspunsul la întrebări precum: “Care este povestea acestui obiect?” şi “Cât valorează?”.
 
O nouă serie din “Aşii amanetului”, ce are loc în Africa de Sud, va avea premiera luni, 2 martie, când va fi difuzat un episod dublu, începând cu ora 22:00.
 
Situat în Johannesburg, cunoscut ca Oraşul de Aur, “Aşii Amanetului: Africa de Sud” deschide uşile casei de amanet Cash Inn, unde proprietarul Roy Peretz, partenerii săi de afaceri Eytan şi Liel şi asistentele Irene şi Solly întâlnesc clienţi de toate tipurile, care vin să amaneteze sau să vândă tot felul de obiecte ciudate şi neaşteptate.
 
Foto: History
 
Cultura bogată şi diversă a Africii de Sud este o sursă nesecată de comori şi artefacte din trecut şi din prezent, de la maşini puternice la automobile militare, care trec pragul casei de amanet în fiecare zi. Fie că este o trusă antică de vânătoare Khoi-San, o monedă Boer War sau un Pontiac Firebird, totul are o poveste şi un preţ.
 
Roy şi echipa sa negociază cu cei veniţi în casa de amanet pentru cel mai bun preţ, ajutaţi de-a lungul drumului de către experţi în antichităţi şi cultură pop. Situaţiile comice care au loc în camera din spate a magazinului de amanet, combinate cu istoria fiecărui obiect adus în magazin, formează o călătorie amuzantă printre cele mai ascunse secrete ale unei naţiuni. La „Aşii amanetului: Africa de Sud” un singur lucru este sigur: toată lumea se poate aştepta la neprevăzut.